ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο κλείσιμο δύο ακόμα επιχειρήσεων για φοροδιαφυγή, σε παραλία της Ρόδου και στη Μεσσηνία για 48 ώρες, προχώρησαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ.
Όπως ανακοινώθηκε από την ΑΑΔΕ, το πρώτο λουκέτο αφορά σε πολύ γνωστό εστιατόριο στη Γιάλοβα Μεσσηνίας.
Εκεί, οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι η επιχείρηση δεν είχε εκδώσει 11 αποδείξεις, καθαρής αξίας άνω των 2.900 ευρώ. Εκτός από τη σφράγιση, επιβλήθηκαν τα πρόστιμα που αναλογούν, ενώ άρχισε η σε βάθος ετών έρευνα στα φορολογικά στοιχεία της εταιρείας.
Ενώ, σε γνωστή παραλία στη Ρόδο, οι ομπρέλες beach bar είναι κλειστές και δεμένες για 48 ώρες. Για αυτό το διάστημα, η επιχείρηση δεν θα λειτουργεί, αφού διαπιστώθηκε να μην έχει εκδώσει περισσότερες από 45 αποδείξεις.
Διαβάστε επίσης:
Μόνο για jet-setters τα εξοχικά στις Κυκλάδες: Έως 38.000 ευρώ το τετραγωνικό στη Μύκονο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άγιο Φως: Δείτε live την Τελετή Αφής στα Ιεροσόλυμα – Πότε θα φτάσει στην Ελλάδα
- Η Δύναμη του Πλούτου: Οι 5 πιο εύποροι Έλληνες στον κόσμο
- Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο COVID προήλθε από εργαστήριο – Κατηγορεί τον Φάουτσι για σκόπιμη συγκάλυψη
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρακολούθησε την πρώτη Ανάσταση στην Τήνο
