Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Οικονομία

ΑΑΔΕ: Κοκαΐνη άνω των 2,9 εκατομμυρίων ευρώ σε φορτίο με μπανάνες στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Πιτσιλής, επικεφαλής ΑΑΔΕ

Γιώργος Πιτσιλής, επικεφαλής ΑΑΔΕ

Κοκαΐνη αξίας άνω των 2,9 εκατομμυρίων ευρώ εντόπισαν τελωνειακοί ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, μέσα σε φορτίο με νωπές μπανάνες.

Το εμπορευματοκιβώτιο είχε αφιχθεί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης από το Εκουαδόρ, με παραλήπτη γαλλική επιχείρηση, που αποστέλλει μπανάνες στη Ρουμανία. Από τον έλεγχο μέσω του αυτοκινούμενου X Ray εντοπίστηκαν ογδόντα (80) δέματα κοκαΐνης, κρυμμένα επιμελώς σε ιδιαίτερο χώρο του ψυκτικού μηχανισμού, με συνολικό μεικτό βάρος 92,7 κιλά.

Οι ελεγκτές προχώρησαν άμεσα στην κατάσχεση τόσο των ναρκωτικών ουσιών όσο και του εμπορευματοκιβωτίου, παρέδωσαν το εμπόρευμα στην Ελληνική Αστυνομία για φύλαξη και ενημέρωσαν την αρμόδια Εισαγγελία. Η έρευνα για τον εντοπισμό των παραληπτών των ναρκωτικών ουσιών συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινος ο Κουρουγκλίεφ στην πάλη – 8o μετάλλιο για την Ελλάδα

Ρωσία: Χωρίς ρεύμα η περιοχή του πυρηνικού σταθμού στο Κουρσκ

Διδυμότειχο: Στη φυλακή ο 32χρονος που κατηγορείται για κατ΄εξακολούθηση βιασμό και ενδοοικογενειακή βία από τη σύντροφό του