Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Επίδομα Παιδιού-Α21: Τέλος του μήνα η πληρωμή – Πότε ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις

Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής, Σοφία Ζαχαράκη

Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής, Σοφία Ζαχαράκη

Την Τετάρτη 31 Ιουλίου, που αποτελεί την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, θα καταβληθεί η 3η δόση του επιδόματος παιδιού Α-21 που χορηγεί ο ΟΠΕΚΑ, η οποία αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Απαραίτητο για την καταβολή της δόσης αυτής είναι να έχει υποβληθεί και η φορολογική δήλωση των δικαιούχων.

Την ίδια μέρα, από τις 8:00 π.μ. θα ανοίξει ξανά για νέες αιτήσεις και η πλατφόρμα Α21–Επίδομα Παιδιού, η οποία παραμένει προσωρινά κλειστή από την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, στις 3 το απόγευμα, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και τον ΟΠΕΚΑ.

Σημειώνεται στους ενδιαφερόμενους δικαιούχους ότι για να είναι επιλέξιμοι για το επίδομα παιδιού, η αίτησή τους πρέπει να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί.

Οι αιτήσεις που έχουν αποθηκευτεί προσωρινά δεν θεωρούνται ως επίσημα υποβληθείσες και δεν λαμβάνονται υπόψιν. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα επιδόματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Ζαχαράκη: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τη διάθεση κατοικιών εντός του Δήμου Αθηναίων του Προγράμματος «ΚΑΛΥΨΗ»

Πότε θα δοθούν οι πρώτες συντάξεις με αυξημένες οφειλές

Παπαστεργίου: Μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού ο Προσωπικός Αριθμός – Θα κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητα