Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Mononews TV

Τράπεζα Πειραιώς: Πάνω από το στόχο των 5,7 δισ. θα κλείσουν οι εκταμιεύσεις δανείων – MononewsTV

Τράπεζα Πειραιώς

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Πάνω από το στόχο των 5,7 δισ. ευρώ θα κλείσουν οι εκταμιεύσεις δανείων της Τράπεζας Πειραιώς για το 2021, εκ των οποίων τα 2 δισ. ευρώ κατευθύνθηκαν ήδη σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που δημιουργήθηκαν από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα και το ΤΕΠΙΧ η Πειραιώς διέθεσε 625 εκατ. ευρώ.

Τα στοιχεία αυτά ανακοίνωσε από τη Θεσσαλονίκη η κ. Ελένη Βρεττού, Ανώτερη Γενική Διευθύντρια Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής στην Τράπεζα Πειραιώς, μιλώντας ενώπιον δεκάδων επιχειρηματιών από την ευρύτερη Κεντρική Μακεδονία κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης για το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, αλλά και τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο που πραγματοποιήθηκε για τα μέλη του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ).

Όπως εκτίμησε η κ. Βρεττού η επίπτωση της πανδημίας στην ελληνική οικονομία και τις επιχειρήσεις, φαίνεται να είναι ελεγχόμενη και διαχειρίσιμη, κάτι που –όπως είπε- οφείλεται στα αυξημένα επίπεδα εγρήγορσης που υιοθέτησαν τα επιτελεία των Τραπεζών και του κράτους, αναζητώντας καινοτόμα εργαλεία και μεθόδους αντιμετώπισης της κατάστασης.

Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9