• Mononews TV

    Τι σηματοδοτεί για την Παπαστράτος η εμπορική διάθεση του IQOS στις ΗΠΑ – mononewsTV

    • NewsRoom

    Νέα δυναμική στην Παπαστράτος προσδίδει η στρατηγική κίνηση της μητρικής εταιρείας Philip Morris International να αποκτήσει την πλήρη εμπορική διάθεση του IQOS στις ΗΠΑ στοχεύοντας σε μία αγορά 31 εκατ. δυνητικών πελατών.

    «Για την Παπαστράτος, που τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει πάνω από μισό δισεκ. ευρώ για την παραγωγή θερμαινόμενων ράβδων καπνού στην Ελλάδα οι εξελίξεις αυτές είναι μόνο θετικά νέα τόσο για την εταιρεία όσο και για τη χώρα» σημειώνει μιλώντας στο mononews.gr η κ. Λένα Πλαΐτη, γενική διευθύντρια Επικοινωνίας της εταιρείας.

    Οι δύο στρατηγικές κινήσεις της Phillip Morris International, που ανοίγουν νέες προοπτικές στην αγορά των μη καιόμενων προϊόντων, και ανακοινώθηκαν πρόσφατα, αφορούν:

    Στη λύση της εμπορικής συνεργασίας που είχε με τον όμιλο Altria. Οι δύο όμιλοι συμφώνησαν να τερματίσουν τη συνεργασία τους κι έτσι από τις 30 Απριλίου 2024 η PMI θα έχει τα πλήρη δικαιώματα για την εμπορική διάθεση του IQOS στην αμερικανική αγορά.

    Στην ενίσχυση της προσφοράς της για την εξαγορά της Swedish Match. Η ενδεχόμενη εξαγορά της Swedish Match από την PMI αναμένεται να τη βοηθήσει να εισέλθει άμεσα στις ΗΠΑ και να ανταγωνιστεί στην αναπτυσσόμενη αγορά των μη καιόμενων προϊόντων της, ενισχύοντας περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων νικοτίνης από το στόμα της Swedish Match.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ