Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Mononews TV

Super deal για τον όμιλο Τσάκου – MononewsTV

Νίκος Τσάκος: Παραγγελίες 4+2 τάνκερ διπλού καυσίμου από την TEN - MononewsTV

O πρόεδρος της ΤΕΝ, Νίκος Τσάκος

Σημαντική υπεραξία αποκόμισε η ναυτιλιακή Tsakos Shipping & Trading, συμφερόντων της οικογένειας Τσάκου, εκμεταλλευόμενη την εκτόξευση των τιμών στην αγορά των containerships.

Η περίοδος που διανύουμε είναι ιδανική για πωλήσεις πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που αγοράστηκαν σε πολύ χαμηλότερες τιμές και οι Έλληνες εφοπλιστές θεωρούνται κορυφαίοι στο asset play.

Σύμφωνα με την Intermodal, ο όμιλος Τσάκου πούλησε το feeder Irenes Respect, χωρητικότητας 2,824 teu και κατασκευής 2006, στην γαλλική CMA GCM έναντι 44 εκατ. δολαρίων. Στο εβδομαδιαίο της report η Golden Destiny αναφέρει ότι το πλοίο πουλήθηκε στην τιμή των 43 εκατ. δολαρίων.

Πρόκειται για σχεδόν πενταπλάσια τιμή από αυτή που πλήρωσε η ελληνική εταιρεία για να αγοράσει το συγκεκριμένο containership το 2016 από την Reederei Thomas Schulte.

Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9