Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Mononews TV

Σεμίραμις Παληού: Η OceanPal εισέρχεται στα product tankers με συμφωνία 27 εκατ. δολ. – mononewsTV

Σεμίραμις Παληού, Διευθύνων Σύμβουλος της Diana Shipping Inc.

Σεμίραμις Παληού, Διευθύνων Σύμβουλος της Diana Shipping Inc. και Πρόεδρος της INTERMEPA

H OceanPal, της Σεμίραμις Παληού, που δραστηριοποιείται στην αγορά ξηρού φορτίου, εισέρχεται και στην αγορά των τάνκερ.

Όπως ανακοίνωσε υπέγραψε συμφωνία για την εξαγορά ενός product tanker χωρητικότητας 50.000-dwt με την ονομασία Zeze Start (κατασκευής 2009), στην τιμή των 27 εκατ. δολαρίων.

Η συναλλαγή εγκρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο της ναυτιλιακής και αντανακλά την άποψη της ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για τη διαφοροποίηση του στόλου της, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες στον τομέα των δεξαμενόπλοιων μεταφοράς προϊόντων πετρελαίου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Robert Perri δήλωσε: «Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου να εισέλθει στο χώρο των δεξαμενόπλοιων προϊόντων αυτή τη χρονική στιγμή σηματοδοτεί μια συναρπαστική εξέλιξη στην εταιρική στρατηγική της εταιρείας για τη λειτουργία ενός διαφοροποιημένου στόλου, εν μέσω της συνεχιζόμενης αισιοδοξίας στον τομέα των δεξαμενόπλοιων προϊόντων».

Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9