• Mononews TV

    Ροκανίζοντας τον χρόνο του Global CEO της IWC Schaffhausen – mononewsTV


    Κατά τη διάρκεια του τελευταίου επικού Goodwood Members’ Meeting, όπου εθιμοτυπικά η IWC είναι ο επίσημος timekeeper, είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε και να συνομιλήσουμε με τον Christoph Grainger-Herr. Κυρίως, περί χρόνου και απολαύσεων.

    Μετράει ήδη 7 χρόνια στο τιμόνι της IWC Schaffhausen (στον όμιλο Richemont) και παραμένει πανέτοιμος να απογειώσει τη διαρκώς αυξανόμενη σημασία της IWC για την τρέχουσα και τη μελλοντική γενιά αγοραστών ρολογιών (αντικαθιστώντας τον Georges Kern, ο οποίος βρίσκεται για αντίστοιχο χρονικό διάστημα στο τιμόνι της Breitling).

    Θυμόμαστε μάλιστα τη στιγμή που ο Chris ανέβηκε στη σκηνή στο IWC Gala κατά τη διάρκεια του SIHH του 2017 για να παραλάβει κυριολεκτικά και μεταφορικά το μικρόφωνο -ως σκυτάλη- από τον Georges Kern. Ήταν απλά μαγικό.

    Κατά τη διάρκεια του τελευταίου επικού Goodwood Members’ Meeting, όπου εθιμοτυπικά η IWC είναι ο επίσημος timekeeper, είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε μαζί του για ακόμη μια φορά – και να διαπιστώσουμε εκ νέου τη σημασία που έχει το όραμα, η αποφασιστικότητα και το πείσμα για να είναι κανείς ο διάδοχος του Georges Kern – και να μεταμορφωθεί τελικά σε έναν από τους MVP της Haute Horlogerie σε παγκόσμιο επίπεδο σήμερα.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ