Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Mononews TV

Ποιοι Έλληνες επιχειρηματίες επενδύουν στο Ελληνικό – mononewsTV

Lamda Development: Διαδικτυακή παρουσίαση για τα αρχιτεκτονικά σχέδια της Marina Galleria

Πεδίο επέκτασης των δραστηριοτήτων ακόμα και «παλαίμαχων» εκπροσώπων του ελληνικού επιχειρείν γίνεται το Ελληνικό, αφού εγχώριοι όμιλοι δίνουν το παρών σε έργα από τις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις έως τα ξενοδοχεία.

Η τελευταία είδηση ήρθε από τον Δημήτρη Κούτρα, γνωστό από τις κατασκευές, εταιρεία του οποίου συμμετείχε στο διαγωνισμό της Lamda Development για την απόκτηση οικοπέδων στο Ελληνικό, όπου θα κατασκευαστούν κατοικίες. Η Daedalus Development, οικογενειακή εταιρεία του Δημήτρη Κούτρα, είναι μία από τις ιδιοκτήτριες των πέντε οικοπέδων, που πωλήθηκαν αντί 106 εκατ. ευρώ ή 2.100 ανά τετραγωνικό μέτρο.

Σε κατοικίες αλλά και εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις θα επενδύσει και ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου. Ένα από τα σενάρια αξιοποίησης της έκτασης που εξαγόρασε ο εφοπλιστής στο οικόπεδο του πρώην αεροδρομίου είναι η δημιουργία εκπαιδευτικού κέντρου σχετικού με τη ναυτιλία και τη ναυπήγηση, αλλά η συμφωνία αφορά και σε αναπτύξεις για οικιστικούς και γραφειακούς χώρους εντός του πρώην αεροδρομίου, που θα έχουν συνολική δόμηση 86.000 τ.μ.. Ο Γιώργος Προκοπίου έχει αποκτήσει μέσω της ίδιας συμφωνίας και το 2% του μετοχικού κεφαλαίου της Lamda, ποσοστό που αναμένεται ότι θα αυξηθεί προσεχώς.

Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9