• Mononews TV

    Ποιοι Έλληνες επιχειρηματίες επενδύουν στο Ελληνικό – mononewsTV


    Πεδίο επέκτασης των δραστηριοτήτων ακόμα και «παλαίμαχων» εκπροσώπων του ελληνικού επιχειρείν γίνεται το Ελληνικό, αφού εγχώριοι όμιλοι δίνουν το παρών σε έργα από τις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις έως τα ξενοδοχεία.

    Η τελευταία είδηση ήρθε από τον Δημήτρη Κούτρα, γνωστό από τις κατασκευές, εταιρεία του οποίου συμμετείχε στο διαγωνισμό της Lamda Development για την απόκτηση οικοπέδων στο Ελληνικό, όπου θα κατασκευαστούν κατοικίες. Η Daedalus Development, οικογενειακή εταιρεία του Δημήτρη Κούτρα, είναι μία από τις ιδιοκτήτριες των πέντε οικοπέδων, που πωλήθηκαν αντί 106 εκατ. ευρώ ή 2.100 ανά τετραγωνικό μέτρο.

    Σε κατοικίες αλλά και εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις θα επενδύσει και ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου. Ένα από τα σενάρια αξιοποίησης της έκτασης που εξαγόρασε ο εφοπλιστής στο οικόπεδο του πρώην αεροδρομίου είναι η δημιουργία εκπαιδευτικού κέντρου σχετικού με τη ναυτιλία και τη ναυπήγηση, αλλά η συμφωνία αφορά και σε αναπτύξεις για οικιστικούς και γραφειακούς χώρους εντός του πρώην αεροδρομίου, που θα έχουν συνολική δόμηση 86.000 τ.μ.. Ο Γιώργος Προκοπίου έχει αποκτήσει μέσω της ίδιας συμφωνίας και το 2% του μετοχικού κεφαλαίου της Lamda, ποσοστό που αναμένεται ότι θα αυξηθεί προσεχώς.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ