• Mononews TV

    One&Only Aesthesis: Ένα βασίλειο που αψηφά τα όρια του χρόνου – mononewsTV


    Το λονδρέζικο στούντιο σχεδιασμού Muza Lab δημιούργησε τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του One&Only Aesthesis Resort.

    Το θέρετρο βρίσκεται στη Γλυφάδα και περιλαμβάνει λόμπι, βίλες, εστιατόρια, μπαρ, beach club και σπα – μέσα σε 21 εκτάρια προστατευόμενου δασικού αποθέματος και κοντά στα άχρονα θαύματα της ελληνικής πρωτεύουσας.

    Η Athens Riviera, χαρακτηρίζεται από το ήπιο, μεσογειακό της κλίμα, την πλούσια βλάστηση και τις πολυτελείς παραθαλάσσιες κατοικίες της. Έτσι, το Muza Lab εμπνεύστηκε από την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής κατά την ανάπτυξη του συνολικού σχεδιαστικού σχεδίου, καθώς και από έξι φυσικά στοιχεία – φωτιά, νερό, γη, αέρας, μέταλλο και φως.

    Επομένως, το φυσικό φως είναι παρόν σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, ανεξάρτητα από τις λειτουργίες τους, με μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν τόσο στο φως όσο και στη φύση να εισχωρούν στα δωμάτια. Αντίστοιχα, η τοπική πέτρα και το μάρμαρο χρησιμοποιούνται επίσης σε όλο το σχέδιο, ενώνοντας τους χώρους, υποστηρίζοντάς τους.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ