Με μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον τραπεζικό κλάδο στις ΗΠΑ, η Λάρα Μπαράζι Γερουλάνου έκανε το «άλμα» από την άλλη άκρη του Ατλαντικού στην Ελλάδα και την Κεφαλονιά αναλαμβάνοντας τα ηνία της επιχείρησης της οικογένειας Γερουλάνου «Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς».

Της πρώτης ελληνικής εταιρείας ιχθυοκαλλιέργειας για παραγωγή ευρωπαϊκού λαβρακιού και τσιπούρας, που ίδρυσε το 1981 ο Μαρίνος Γερουλάνος, πατέρας του πρώην υπουργού και στελέχους του ΚΙΝΑΛ, Παύλου Γερουλάνου.

1

Από το 1998 που η Λάρα Μπαράζι Γερουλάνου ανέλαβε ως πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος στην επιχείρηση, κατάφερε να τη βγάλει από το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει εκείνη την εποχή και ουσιαστικά να την αναγεννήσει. Μεταμορφώνοντάς την σε μία υγιή εταιρεία, με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα.

Πλέον και μετά το deal που ανακοινώθηκε με τον ισπανικό όμιλο Grupo Profand, ο οποίος εξαγόρασε το 60% των μετοχών, η επιχείρηση της οικογένειας Γερουλάνου περνά σε νέα εποχή.

Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9