Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Mononews TV

Φρεντερίκ Αρνό: Ποιος είναι ο «θερμόαιμος» διάδοχος που ανεβάζει τα Tag Heuer – mononewsTV

Φρεντερίκ Αρνό

Φρεντερίκ Αρνό

Στα χέρια του Φρεντερίκ Αρνό ο τομέας ωρολογοποιίας της LVMH. Ήτοι Tag Heuer, Hublot, Zenith.

Στην επίσημη ανακοίνωση για τον νέο CEO, δόθηκε η εντύπωση στον διεθνή Τύπο ότι ο Φρεντερίκ Αρνό προσποιείται τον διδακτορικό φοιτητή. Μετράει τα λόγια του και προσφέρει περισπούδαστες, καλά ζυγισμένες απαντήσεις. Η παρομοίωση ταιριάζει στα 29 του χρόνια. Ό,τι υπολείπεται σε εμπειρία, θα υπερκεραστεί με τη μελέτη.

Βέβαια ο νεαρός Φρεντερίκ, ο τέταρτος από τα πέντε παιδιά του δισεκατομμυριούχου Μπερνάρ Αρνό, της αυτοκρατορίας LVMH, προπονείται για αυτή τη θέση ατύπως εδώ και τέσσερα χρόνια, όταν ανέλαβε CEO της Tag Heuer. Ενώ ήδη από το 2017 είχε επιφορτιστεί με την ευθύνη να τρέξει μια μικρή ομάδα ειδημόνων για smartwatch, έξυπνα ρολόγια, για την Tag Heuer στο Παρίσι.

Σε αχαρτογράφητα ύδατα

Στην ίδια πρόσφατη παρουσίαση δήλωσε ότι τo μοντέλο Tag Heuer Aquaracer υπήρξε το πρώτο προσωπικό δώρο που εισέπραξε από τον πατέρα του σε ηλικία δώδεκα ετών.

Με αυθορμητισμό παραδέχτηκε ότι προτιμάει την Tag Heuer επειδή αποτελεί για την πιο αθλητική μάρκα. Γρήγορα όμως αποφάσισε να κουκουλώσει την φράση αυτή αντιλαμβανόμενος ότι ως CEO δεν είθισται να εκφράζει το προσωπικό του γούστο.

«Το αθλητικό του υπόβαθρο παραμένει το χαρακτηριστικό που συνήθως διακρίνουν οι καταναλωτές του στις περισσότερες έρευνες», διευκρίνισε αμελλητί.

Ωστόσο, οφείλει κανείς να τον δικαιώσει. Όταν ανέλαβε CEO της Tag Heuer ασχολήθηκε εν πρώτοις με την εισχώρηση της εταιρείας στην περιοχή των πολυτελών εταιριών. Ακόμη και αν αυτό σήμαινε ότι θα έπρεπε να δοκιμαστεί σε απάτητα νερά, στις κατηγορίες τιμών της τάξεως των δύο και τριών χιλιάδων ελβετικών φράγκων (1870 με 2800 στερλίνες). Η Tag Heuer είχε έως τότε προσεγγίσει μόνο το φράγμα των πενήντα χιλιάδων ελβετικών φράγκων, με κάποιες συλλεκτικές εκδόσεις. Από τότε που ανέλαβε τα ηνία ο Φρεντερίκ Αρνό, το συγκεκριμένο πλαφόν έχει πρακτικά πλέον κατακτηθεί.

Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9