Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Mononews TV

Euroseas (Αριστείδης Πίττας): Πούλησε πλοίο με κέρδος 5,5 εκατ. δολαρίων – mononewsTV

Αριστείδης Πίττας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της EuroDry - Euroseas

Αριστείδης Πίττας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της EuroDry και Euroseas

Η Euroseas Ltd. του Αριστείδη Πίττα, γνωστοποίησε μια νέα σύμβαση χρονοναύλωσης για το πλοίο της M/V Joanna, κατασκευασμένο το 1999 με χωρητικότητα 1732 teu, για ελάχιστη περίοδο 23 μηνών έως μέγιστη περίοδο 25 μηνών κατ’ επιλογή του ναυλωτή, με μέση ακαθάριστη ημερήσια τιμή 16.500 δολάρια.

Η ναύλωση για το M/V Joanna θα ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση του προγραμματισμένου δεξαμενισμού του, που αναμένεται περί τα τέλη Οκτωβρίου 2024.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι στις 24 Ιουνίου 2024, παρέλαβε το M/V Stephania K, το δεύτερο νεότευκτο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων 1.800 teu, από το Hyundai Mipo Dockyard στη Νότια Κορέα.

Το πλοίο είναι εξοπλισμένο με κινητήρα Tier III και άλλα χαρακτηριστικά που συνδέονται με τη βιωσιμότητα, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης AMP. Μετά την παράδοσή του, το M/V Stephania K, ξεκίνησε ναύλωση 23 έως 25 μηνών με τιμή 22.000 δολάρια την ημέρα.

Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9