ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έτοιμη να «καταπλεύσει» στην ελληνική αγορά των διαπραγματεύσιμων εταιρικών ομολόγων είναι η ισχυρή ναυτιλιακή εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη, εισηγμένη εδώ και 14 χρόνια στο αμερικανικό χρηματιστήριο του Nasdaq.
H Capital Product Partners έχει ιδρυθεί και ελέγχεται μετοχικά από την Capital Maritime & Trading Corp, συμφερόντων της οικογένειας του Έλληνα εφοπλιστή, με την πολύπλευρη επιχειρηματική δράση.
Στόχος είναι η έκδοση 5ετούς ναυτιλιακού ομολόγου για την άντληση κεφαλαίων ύψους 150 εκατ. ευρώ.
Τα εν λόγω κεφάλαια πρόκειται να χρηματοδοτήσουν μέρος του γενναίου επενδυτικού προγράμματος της διεθνούς ναυτιλιακής εταιρείας, με το οποίο και σηματοδοτείται η στροφή στην πράσινη ενέργεια. Αρμονικά συνδυασμένη με τη βιώσιμη ανάπτυξη και τις καθαρές θαλάσσιες μεταφορές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Θα παρευρεθεί στο συνέδριο του ΕΛΚ την Τρίτη και την Τετάρτη
- Ισπανία – Μπλακ άουτ: Αδύνατο να αποκατασταθεί πλήρως τη Δευτέρα η κυκλοφορία στο σιδηροδρομικό δίκτυο
- SKY express: Aύξηση 10% στη συνολική επιβατική κίνηση στο α’ τρίμηνο
- ΕΡΤNEWS: Μεγάλη τηλεθέαση είχε η απευθείας μετάδοση της εξόδιου ακολουθίας του Πάπα Φραγκίσκου
