Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Mononews TV

Aegean: Τα μυστικά μιας πτήσης 25 ετών και οι επόμενοι σταθμοί του εθνικού success story – mononewsTV

Ευτύχιος Βασιλάκης, Πρόεδρος της Aegean

Ευτύχιος Βασιλάκης, Πρόεδρος της AEGEAN

Τα 25 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας που έκλεισε στις 28 Μαΐου 2024 η Aegean συμπίπτουν με μια συγκυρία μοναδική για την εταιρεία. Πιο ισχυρή από ποτέ, με την πολύτιμη εμπειρία της μεγαλύτερης κρίσης που κατάφερε να ξεπεράσει αλώβητη, ενισχυμένη από τη σταθερότητα της επενδυτικής στρατηγικής της και την εμπιστοσύνη επενδυτών και πελατών, είναι έτοιμη να ανοίξει φτερά για έναν νέο κύκλο ανάπτυξης.

ο success story της Aegean ξεκινάει το 1999, όταν, με μόλις δύο αεροσκάφη, ξεκίνησε το ταξίδι με στόχο να κάνει πραγματικότητα το όραμα του ιδρυτή της, Θεόδωρου Βασιλάκη: να δημιουργήσει μια ελληνική αεροπορική εταιρεία που θα ταξιδεύει τον ελληνικό πολιτισμό και τους επιβάτες της με ασφάλεια, συνέπεια και ποιότητα παντού στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Και να αποτελεί διαφήμιση της χώρας ανά τον κόσμο, αφού ο εθνικός αερομεταφορέας είναι το πρώτο που γνωρίζουν από μια χώρα οι ξένοι που την επισκέπτονται.

Με τη συστηματική προσπάθεια των ανθρώπων της, τη στήριξη των μετόχων της και, κυρίως, την εμπιστοσύνη των επιβατών της, η AEGEAN αποτελεί σήμερα μία από τις πιο διαχρονικά επιτυχημένες και σταθερά αναπτυσσόμενες εταιρείες στην ευρωπαϊκή αεροπορική αγορά. Μυστικό της επιτυχίας της η σταθερότητα σε αξίες, η στήριξη των εργαζομένων της, η έμφαση στις σχέσεις εμπιστοσύνης και οι συνεχείς επενδύσεις με όραμα την ανάπτυξη.

Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9