Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 1η Μαρτίου 2022

Ο ζωδιακός κύκλος - Ζώδια

Ο ζωδιακός κύκλος

Πώς θα εξελιχθεί η μέρα μας, σύμφωνα με τα ζώδια;

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

Κριός

Αφιερώστε σήμερα τη μέρα σας στην ξεκούρασή σας, καθώς σας περιμένει μια απαιτητική εβδομάδα! Ίσως να προτιμήσετε να μείνετε σπίτι, ενδεχομένως και με μια μικρή παρέα φίλων και να περάσετε χαλαρά τη μέρα σας. Για όσους από εσάς είστε ελεύθεροι αλλά αναζητάτε το ταίρι σας, σκεφτείτε σοβαρά ο ενδεχόμενο να βγείτε το βραδάκι. Όχι τίποτε έντονο, ούτε ακραίες κραιπάλες. Βγείτε απλά, κυκλοφορήστε, και αφήστε το σύμπαν να κάνει τη δουλειά του. Γιατί κλεισμένους στο σπίτι, ποιος θα σας βρει…

Ταύρος

Είναι αυξημένη η πιθανότητα να έχετε σήμερα μια δυσάρεστη έκπληξη, φίλοι Ταύροι. Εάν οι δυσάρεστες αυτές εξελίξεις αφορούν την εργασία ή την επιχείρηση σας, με προσεκτικούς χειρισμούς θα καταφέρετε να περισώσετε όσα μπορείτε. Εάν αφορά την προσωπική σας ζωή, χρειάζεται μια διαφορετική προσέγγιση. Θα πρέπει να προσπαθήσετε, αφού ξεπεράσετε το σοκ, να ανακτήσει τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα τις δυνάμεις του, για να μπορέσετε να προχωρήσετε.

Δίδυμοι

Σήμερα συνιστάται να προσπαθήσετε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, φίλοι Δίδυμοι, με κάθε δυνατό μέσο ή τρόπο! Μια εξόρμηση σε μέρη άγνωστα, μια φιλική συζήτηση, ένα λογοτεχνικό κείμενο είναι μερικά μέσα που θα μπορούσαν να σας δώσουν το ερέθισμα που χρειάζεστε. Αποφύγετε κουραστικές ενέργειες που εξαντλούν τις μυϊκές σας δυνάμεις! Εάν αποφασίσετε να κάνετε μια επιδρομή στα καταστήματα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις δαπάνες σας.

Καρκίνος

Οικογενειακής φύσης θέματα θα σας απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της μέρας, καθώς οι πλανητικές διελεύσεις προϊδεάζουν για μια απώλεια ή την προσθήκη ενός μέλους στον οικογενειακό σας κύκλο, με την ευρύτερη και γενικότερη έννοια των όρων. Η δουλειά σας αναμένεται να εξελιχθεί ομαλά, όσο καταφέρετε να κρατήσετε τις δεικτικές σας παρατηρήσεις για τον εαυτό σας. Μην ξεχνάτε ότι και οι γύρω σας έχουν προσωπική ζωή και αντιμετωπίζουν προβλήματα που ενδεχομένως δεν τα γνωρίζετε. Το βράδυ προσφέρεται για χαλάρωση, είτε με μια βόλτα στα μαγαζιά ή με μια έξοδο στο κινηματογράφο.

Λέων

Σε επισκέψεις ή συναντήσεις κοινωνικής φύσης, προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση. Και αυτού του τύπου οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι καμιά φορά απαραίτητες. Θα βρείτε τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την έμπνευση να λύσετε όλα εκείνα τα προβλήματα που σας δημιουργούν άγχος. Το πλανητικό σκηνικό απαιτεί όμως από εσάς να μοιραστείτε τις σκέψεις και προβληματισμούς με τους γύρω σας!

Παρθένος

Κάποιο μέλος της οικογένειας σας ίσως να αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα υγείας, ενδεχομένως κάποιο παιδί σας, εάν έχετε απογόνους. Φροντίστε όμως και τον εαυτό σας για να μην πέσετε και σεις. Φροντίστε σήμερα τον εαυτό σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί οι σωματικές σας αντοχές εξαντλούνται, χωρίς να το καταλαβαίνετε, και σας περιμένει αρκετή δουλειά μπροστά σας.

Ζυγός

Τα άστρα σήμερα προωθούν τα επαγγελματικά σας, ενώ η δημιουργικότητα σας αυξάνεται, με αποτέλεσμα να αρχίσετε σιγά-σιγά να βλέπετε κέρδη. Κυριαρχεί έντονη δημιουργικότητα και πάθος, μοιραίος έρωτας αλλά και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγετε μόνο από το μέτρο… Ελέγξτε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και εκλογικεύστε τις καταστάσεις. Προσοχή στη διατροφή σας!

Σκορπιός

Η φαντασία σας καλπάζει σήμερα και σας κάνει ονειροπόλους. Αποφύγετε να λέτε πολλά και να κρατήσετε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου, αφήνοντας τους γύρω σας να μαντεύουν… Δεν είναι μέρα για αποφάσεις, ούτε για να ανατρέξετε στο παρελθόν σας, γιατί οι εκτιμήσεις σας θα είναι μπερδεμένες. Υπάρχει τάση να νιώσετε ένα κεραυνοβόλο πάθος!

Τοξότης

Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα βιώσετε φίλοι μου και θα πληγωθείτε, γιατί δεν το περιμένατε. Μην αφήνετε όμως να σας πάρει από κάτω… Δίνοντας βάση την διαίσθηση σας θα καταφέρετε να βρείτε άκρη στις περίεργες καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας και σας αφορούν άμεσα ή έμμεσα.

Αιγόκερως

Κάποια κρίση ανασφάλειας ή πανικού δεν είναι απίθανη. Μην αφήνετε το συναίσθημα αυτό να σας παραλύσει και αναζητήστε βοήθεια σε άτομα που εμπιστεύεστε, αγαπάτε και σας αγαπούν. Θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο από τον χρόνο αλλά και την ενέργεια σας για να ενδυναμώσετε τις προσωπικές σχέσεις σας, οικογενειακές ή ερωτικές.

Υδροχόος

Δεν είναι σοφό να ξεκινήσετε μια σοβαρή συζήτηση σήμερα, να είστε προκλητικοί στην συμπεριφορά σας ή να απαιτήσετε αφοσίωση και υπακοή στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Σε γενικές γραμμές, δεν θα ήταν κακό, κάποια γεγονότα να μην έρθουν στην επιφάνεια κατά την διάρκεια της μέρας, εάν κάτι τέτοιο περνάει από το χέρι σας. Αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση της ηρεμίας ή στην αποφυγή απογοητεύσεων και θα σας δώσει τον αναγκαίο χρόνο για την καλύτερη προετοιμασία, ώστε να κερδίσετε το όποιο στοίχημα.

Ιχθείς

Μια παρεξήγηση που σας έφερε σε ρήξη με μέλη της οικογένειας σας, μπορεί σήμερα να λυθεί και να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις σας και πάλι. Ακόμη και αν πιστεύετε ότι το λάθος δεν ήταν δικό σας, κάντε εσείς την πρώτη κίνηση της συμφιλίωσης. Έχετε ωστόσο μια εριστική διάθεση και μπορεί να προκαλέσετε αρκετά προβλήματα στις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να χαρείτε την μέρα.

Πηγή: alindakanaki.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Νέα επιδείνωση σήμερα με βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις

Διάσημη ρωσική συλλογή βρίσκεται στο Παρίσι – Θα την κατασχέσουν οι Γάλλοι;

Walt Disney: Αναστέλλει την προβολή κινηματογραφικών ταινιών στη Ρωσία