Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Σεξ στο ντους – 3 προτάσεις από ειδικούς

σεξ στο ντους

Το σεξ στο ντους είναι, ομολογουμένως, αγαπημένο για πάρα πολλά ζευγάρια. Είναι άκρως ερωτικό, αισθησιακό και χαρίζει μοναδικές στιγμές απόλαυσης στους συμμετέχοντες. Βέβαια, χρειάζεται προσοχή για να μην γλιστρήσετε και να μην υπάρξει οποιουδήποτε είδους ατύχημα.

Αν νομίζετε, πάντως, πως το σεξ στο ντους δεν σας δίνει πολλές εναλλακτικές για πειραματισμό και διαφορετικές στάσεις, κάνετε μεγάλο λάθος. Παρακάτω, τρεις ειδικοί (σεξολόγοι, σύμβουλοι σχέσεων, πορνοστάρ) έχουν να σας προτείνουν τρόπους που θα κάνουν την συγκεκριμένη εμπειρία να αξέχαστη.

1. Rebekah Beneteau – σεξολόγος και σύμβουλος σχέσεων
Προτείνει να γίνει στο ντους το απαραίτητο παιχνίδι και φυσικά τα προκαταρκτικά. Όταν θα είστε και οι δύο έτοιμοι, προτείνει να βγείτε από το ντους και να συνεχίσετε την πράξη εκτός. Σημειώνει πως αυτό μπορεί να γίνει και μέσα στον χώρο του μπάνιου, όπως για παράδειγμα πίσω από την πόρτα. Λέει χαρακτηριστικά: “Τύλιξε τη με μια πετσέτα και ρίξ’ τη τη πάνω στο νιπτήρα – ας τη να πάρει μια πρώτη γεύση από αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει”.

2. Alyssa Dweck – γυναικολόγος και συγγραφέας του βιβλίου “V for Vagina”
Έχει τρία διαφορετικά tips και για τα δύο φύλα. Αρχικά, προτείνει στους άντρες να φοράνε το T-shirt τους, καθώς το βρεγμένο μπλουζάκι αποτελεί μια διαχρονική φαντασίωση (θυμηθείτε το βρεγμένο μπλουζάκι του Marlon Brando στο “Λεωφορείο ο πόθος”). Έπειτα, προτείνει την στήριξη στον τοίχο για να υπάρχει αντίσταση, καθώς και τη χρήση σιλικονούχου λιπαντικού, λόγω της ξηρότητας που προκαλεί το νερό.

3. Chanel Preston – πορνοστάρ και παρουσιαστής του NakedWithChanel
Θεωρεί πως η καλύτερη στάση, η οποία βολεύει κιόλας περισσότερο από όλες και είναι η απλούστερη για το σεξ στο ντους, είναι το doggy style. Επίσης, προσθέτει πως σε σχέση με τις κλασικές ντουζιέρες, προτιμά εκείνες με το χερούλι και προτείνει να δοκιμάσετε κάτι ανάλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέντε μέρη που πρέπει να κάνεις σεξ φέτος το καλοκαίρι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί το πορνό και το ίντερνετ καταστρέφουν τη σεξουαλική σας ζωή;

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τελικά πόσο πρέπει να διαρκεί το σεξ;