Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Ποιο “The Voice” και “X-Factor” ξεκινά το “The Sex Factor” και θα φέρει πανικό! (Video)

Μερικοί άνθρωποι θα έκαναν τα πάντα για 1 εκατ. δολάρια, ακόμη και το να διαγωνιστούν για το ποιος θα είναι ο επόμενος κορυφαίος πορνοστάρ της Αμερικής.

Αυτό το σκεπτικό βρίσκεται πίσω από το “The Sex Factor”, το οποίο μπορεί να θυμίζει το
“American Idol” ή το “Τhe Voice”, αλλά διαφέρει στο ότι οι διαγωνιζόμενοί του αντί να τραγουδούν θα… βογγούν.

Οι οκτώ γυναίκες και οι οκτώ άνδρες, που θα συμμετάσχουν σε αυτό το ιδιόμορφο παιχνίδι, θα κάνουν το ντεμπούτο τους στις 19 Μαΐου στην ιστοσελίδα XHamster.comporn και SexFactor.com.

Στο τέλος των 10 επεισοδίων, ένας άντρας και μία γυναίκα θα κερδίσουν ο καθένας τους από 1.000.000 $, και το δικαίωμα να δηλώνουν επίσημα ότι είναι πορνοστάρ.

Οι kinky διαγωνιζόμενοι κρίνονται από τους ενήλικους συντελεστές Tori Black, Remy Lacroix, Lexi Belle, Asa Akira και και τον Κeiran Lee, του οποίου το πέος είναι δήθεν ασφαλισμένο για 1 εκατομμύριο δολάρια.

Ήδη έχουν γυριστεί δέκα επεισόδια και θα προβάλλονται στο διαδίκτυο κάθε δυο εβδομάδες. Στο μεταξύ, οι θεατές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε σκηνές σεξ με τους παίκτες, παρακολουθώντας τα βίντεο των παρασκηνίων.

Όπως είναι λοιπόν αναμενόμενο ο ανταγωνισμός μεταξύ των 16 πορνοστάρ αναμένεται να είναι πολύ σκληρός.

Διαβάστε ακόμη:

http://www.mononews.gr/de-fantazeste-pios-laos-kimate-perissotero/45367

Διαβάστε επίσης:

http://www.mononews.gr/video-an-liosoun-i-pagi-aftes-i-chores-tha-svistoun-apo-ton-charti/45362