Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το μεσημέρι – απόγευμα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ που το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, ενώ βαθμιαία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα, αν και από το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Σε ποιες εταιρείες «μοίρασε» πρόστιμα
- Reuters: Η Κίνα αίρει τους δασμούς στο αμερικανικό αιθάνιο – Ελάφρυνση για τη βιομηχανία πετροχημικών
- Flexopack: Στα 156,593 εκατ. ευρώ ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του ομίλου το 2024
- Δένδιας: Στόχος ο εξορθολογισμός και η διασφάλιση λειτουργίας των στρατιωτικών νοσοκομείων
