Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Bons Vivants

Τζορτζ Κλούνεϊ: Πουλάει την έπαυλή του στη λίμνη Κόμο έναντι 100 εκατ. ευρώ

Κατοικία Τζορτζ Κλούνεϊ στην Λίμνη Κόμο στην Ιταλία

«Αριβεντέρτσι» φαίνεται ότι λέει  το ζεύγος Κλούνεϊ, στην πολυτελή εργένικη κατοικία του Τζορτζ στη λίμνη Κόμο στη Βόρεια Ιταλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εντυπωσιακή έπαυλη πωλείται για 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, οι φήμες ότι η συγκεκριμένη πολυτελής κατοικία του Κλούνεϊ βρισκόταν προς πώληση, υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό.

Μάλιστα, χρονολογούνται από το 2010, όταν κυκλοφόρησε η είδηση ότι  την έβαλε προς πώληση επειδή η περιοχή είχε τραβήξει όλους τους παπαράτσι.

Στη συνέχεια, οι ίδιες φήμες εμφανίστηκαν ξανά το 2015, λιγότερο από ένα χρόνο μετά το γάμο του με τη δικηγόρο Amal Αλαμουντίν.

«Ο Τζορτζ αγαπά την περιοχή και τους ανθρώπους που ζουν εκεί, αλλά έχει επίγνωση της προσοχής που τραβάει όταν βρίσκεται στην πόλη. Έχει λάβει μια τεράστια προσφορά για τη βίλα, την οποία εξετάζει, και θα αγόραζε ένα άλλο, λιγότερο προσβάσιμο ακίνητο σε άλλη περιοχή της Ιταλίας», ανέφερε μία πηγή που γνωρίζει το θέμα στο pagesix.com.

Επιπλέον, ανέφερε ότι οι Clooney αγόρασαν το εκπληκτικό κτήμα Domaine du Canadel στην περιοχή της Προβηγκίας της Γαλλίας το 2021, ενώ τόνισε ότι η Amal προτιμά να μείνει εκεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κλούνεϊ, τον οποίο πηγές έχουν περιγράψει «σαν τον δήμαρχο της λίμνης», έχει κρατήσει “αθόρυβη” την πώληση της βίλας, γεγονός που σημαίνει ότι δεν βρίσκεται σε κάποια λίστα ακινήτων.

Περιγράφεται ως «Ένα πολύ ήσυχο. Χωρίς διαφήμιση. Χωρίς Τύπο – απλώς με υψηλή καθαρή αξία».

Όπως  υποστηρίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν την οικογένεια, ο Κλούνεϊ αγόρασε το ακίνητο από την οικογένεια Heinz για 10 εκατομμύρια δολάρια το 2002, γεγονός που σημαίνει ότι θα έχει ένα αρκετά μεγάλο καθαρό κέρδος αν πετύχει  κάτι κοντά στη ζητούμενη τιμή.

Όχι βέβαια ότι το χρειάζεται, γιατί εκτός από κορυφαίος κινηματογραφικός αστέρας, έκλεισε και μία συμφωνία 1 δισ. δολαρίων.

Η Casamigos, η μάρκα τεκίλας που ίδρυσε ο Κλούνεϊ με τους φίλους του Ράντε Γκέρμπερ (σύζυγο της Σίντι Κρόφορντ) και Μάικ Μέλντμαν το 2013, όπως ανακοινώθηκε, πωλήθηκε στον κολοσσό της παγκόσμιας αγοράς ποτών, Diageo.

Η συμφωνία εκτιμά την αξία της Casamigos ισοδύναμη του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων: 700 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά αρχικά και έως και 300 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα, εάν επιτύχει στόχους πωλήσεων κατά την επόμενη δεκαετία.

Εν τω μεταξύ, ο Τζορτζ και η Αμάλ φαίνεται ότι εξακολουθούν να απολαμβάνουν την ιδιοκτησία αυτή στη λίμνη Κόμο, καθώς εθεάθησαν να κάνουν ραντεβού σε πολλά εστιατόρια της περιοχής αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: 

Πέθανε ο bon viveur κοσμηματοπώλης Γιάννης Βουράκης – Το «κανόνι», οι τοκογλύφοι και η εξαφάνιση στην Αϊτή!