array(0) {
}
        
    
Menu
3.54%
Τζίρος: 310.48 εκατ.

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι συνομιλίες στο Ομάν θα καθορίσουν το μέλλον για το πυρηνικό πρόγραμμα στο Ιράν

Life & Style

Τσιτσιπάς στο Eurosport: «Θέλω να κερδίσω ένα Grand Slam και να γράψω ιστορία» (video)

Στέφανος Τσιτσιπάς
Comments

Το παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Australian Open που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (24/1) στις 10:30 το πρωί ώρα Ελλάδας έχει μαγνητίσει τα φώτα πάνω του. Όχι μόνο γιατί ο Ράφα Ναδάλ θα είναι ο αντίπαλος του δικού μας Στέφανου αλλά και για στον ίδιο Τσιτσιπα.

Το απόγευμα της Πέμπτης (πρωί για την Ελλάδα), η Rod Laver Arena θα γεμίσει ασφυκτικά από 15.000 θεατές, που θα παρακολουθήσουν από κοντά την μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ράφα Ναδάλ!

Όλα τα εισιτήρια έχουν κάνει φτερά και είναι δεδομένο πως ο Έλληνας τενίστας θα έχει και πάλι την έντονη υποστήριξη δεκάδων Ελλήνων, οι οποίοι παρακολουθούν από την αρχή του Australian Open τις προσπάθειες του Τσιτσιπά κι έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους κι εντός γηπέδου!

Χαρακτηριστικές είναι, πάντως, και οι τιμές των εισιτηρίων, καθώς τα φθηνότερα κοστίζουν 125 ευρώ, ενώ τα ακριβότερα φτάνουν τα 403 (!) ευρώ, για μια θέση στα καθίσματα δίπλα στο κορτ!

Την ίδια στιγμή ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγες ώρες πριν το παιχνίδι «μοιράστηκε» στο Eurosport λεπτομέρειες για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του στο χώρο του τένις.

«Να κερδίσω ένα Grand Slam», είναι η μόνιμη ευχή που κάνει κάθε χρόνο στα γενέθλιά του ο Έλληνας τενίστας και επί Αυστραλιανού εδάφους θα έχει την ευκαιρία να την κάνει πράξη.

Η συνέντευξή του Τσιτσιπά στο Eurosport:

Κύρια γνωρίσματα του χαρακτήρα του: «Ταπεινός, χαρούμενος και ευγενικός».

Για το τένις στην Ελλάδα: «Προέρχομαι από μία χώρα που δεν έχει παράδοση στο τένις, ούτε κορυφαίους τενίστες στο παρελθόν. Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος που εκπροσωπώ τη χώρα μου και θέλω να γράψω ιστορία και να αυξήσω τη δημοτικότητα του αθλήματος στην πατρίδα μου».

Το ξεκίνημά του: «Στην αρχή τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Δεν είχα καμία βοήθεια από την ομοσπονδία. Έπρεπε να ταξιδεύω με δικά μου έξοδα, να έχω τους δικούς μου προπονητές. Δεν ήταν καθόλου εύκολο και δυσκολευόμουν με αυτήν την κατάσταση. Τώρα όμως είμαι σε μια περίοδο της ζωής μου που τα πράγματα αλλάζουν και δεν χρειάζομαι καμία ομοσπονδία να με στηρίζει. Έχω την Ακαδημία τένις του Μουράτογλου που με στηρίζει πολύ».

Για τους γονείς του: «Η μητέρα μου έχει τη δική της νοοτροπία και κουλτούρα, την οποία μου εμφύσησε. Ο πατέρας μου με έκανε πιο σοφό. Μου έδωσε γνώση για να γίνω πιο δυνατός πνευματικά και να κάνω τα πράγματα σωστά. Αυτοί οι δύο άνθρωποι με τις διαφορετικές κουλτούρες με βοήθησαν πολύ να μεγαλώσω με ισορροπία θα έλεγα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς ο Τσιτσιπάς με τις νίκες του «απογείωσε» το στοίχημα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στέφανος Τσιτσιπάς: Πλουσιότερος κατά 2,5 εκατ. ευρώ εάν κερδίσει το Australian Open-Το story προς την κορυφή

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι συνομιλίες στο Ομάν θα καθορίσουν το μέλλον για το πυρηνικό πρόγραμμα στο Ιράν
Νέα Υόρκη: Ελικόπτερο έπεσε στον ποταμό Χάντσον – Αναφορές για τουλάχιστον τρεις νεκρούς
Wall Street: Νέα βουτιά 3,36% για τον S&P 500 προκάλεσε ο εμπορικός πόλεμος του Τραμπ με την Κίνα
Πετρέλαιο: Νέα βουτιά 3% υπό το βάρος του εμπορικού πολέμου ΗΠΑ-Κίνας
Ελούντα: Μαθητές δημοτικού εντόπισαν ποσότητα υδραργύρου στην αυλή του σχολείου
Στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο το διεθνές Βραβείο Templeton 2025
Βουλή: Θετική η γνώμη της επιτροπής Εξοπλιστικών για το 12ετές αμυντικό πρόγραμμα
Sam Altman (OpenAI): Δεν θα απέκλεια στο μέλλον να αναπτύξουμε όπλα AI για το αμερικανικό πεντάγωνο
Δημοσκόπηση Prorata: Σταθερά μπροστά η Νέα Δημοκρατία – Στο 15,5% εκτινάσσεται η Πλεύση Ελευθερίας
Μαρινάκης: «Το ΠΑΣΟΚ επέλεξε να υιοθετήσει ρητορική κομμάτων με μονοψήφια ποσοστά»