Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Τρεις ασκήσεις για να πάρει μπρος ο μεταβολισμός και να τονώσετε το σώμα

ασκήσεις σώμα

Αν δεν έχετε αρκετό χρόνο για να πάτε στο γυμναστήριο, αλλά θέλετε να τονώσετε το σώμα σας και να πάρει μπρος ο μεταβολισμός, ώστε ν΄αποκτήσετε τέλειο σώμα λίγο πριν το καλοκαίρι, τότε κάντε κάθε μέρα αυτές τις 3 ασκήσεις στο σπίτι σας και δείτε τ΄αποτελέσματα άμεσα. Πρόκειται γι ασκήσεις που σμιλεύουν όλο το σώμα, τονώνουν την καρδιά και καίνε θερμίδες.

Άσκηση 1 (για γλουτούς, χέρια, πόδια)  – Σταθείτε στα δυο σας πόδια, κρατώντας στα χέρια σας δυο βαράκια. Ανοίξτε τα χέρια σας, ενώ ταυτόχρονα σηκώνετε το ένα σας πόδι. Κάντε το εναλλάξ για 15 επαναλήψεις.

Άσκηση 2 (για κορμό, ώμους, πλάτη) – Σταθείτε σε στάση σανίδας πάνω στα βαράκια σας, προσέξτε όλο σας το σώμα να είναι σε ευθεία. Τώρα σηκώστε εναλλάξ το κάθε χέρι από το έδαφος. Αυτή η άσκηση ίσως σας φανεί δύσκολη αν δεν γυμνάζεστε συχνά, οπότε μπορείτε γι αρχή να σηκώνετε το χέρι χωρίς να κρατάτε το βαράκι. Κάντε 15 επαναλήψεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: HIFU: Επανασχεδιασμός του σώματος με υπερήχους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 τρόποι για να φορέσετε μαντήλια στο κεφάλι με πολύ στυλ!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 7 τρόποι για να χάσετε βάρος γρήγορα