• LIFE&STYLE

    Τόσο κοστίζει να είσαι ένα από τα μέλη της οικογένειας Kardashian- Jenner

    • NewsRoom


    Οικογένεια Kardashian:Πολλές από εμάς πιθανόν να έχουμε ευχηθεί κάποια στιγμή στην ζωή μας να ζούσαμε έστω και λίγο την πλουσιοπάροχη ζωή των αγαπημένων μας σταρ. Ποια δεν έχει ονειρευτεί να ζήσει έστω και για λίγο της ζωή μιας από τις κόρες της οικογένειας Kardashian- Jenner. Ακριβά φορέματα, υπερπολυτελή αμάξια και άλλα χλιδάτα γεγονότα είναι μόνο από τα λίγα ενδιαφέροντα της διάσημης οικογένειας. Εάν κοιτάξατε όμως λίγο καλύτερα τους οικονομικούς προϋπολογισμούς τους θα ξανασκεφτείτε την ευχή σας αυτή.

    Η ζωή ενός μέλους της οικογένειας Kardashian, Kylie Jenner, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κοστίζει πολλά εκατομμύρια.

    Το σπίτι στο οποίο διαμένει η διάσημη σταρ, δεν θα μπορούσε παρά να είναι μια υπερπολυτελή mansion αξίας 2,7 εκατομμυρίων δολ. Το φτωχικό παλατάκι της περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια, ένα τζάκι και μια πισίνα.

    Ακόμη και το κατοικίδιο της δεν θα μπορούσε να κοστίζει λιγότερο από μια περιούσια. Ο αγαπημένος της σκύλος Rollie, ο οποίος κόστισε μόλις 50,000 δολ.

    Από την καθημερινό της προϋπολογισμό δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένες τσάντες τις διάσημων σχεδιαστών, οι οποίες δεν κοστίζουν λιγότερο από 10,000 δολ.

    Η Kyle ακόμη ξοδεύει την αμύθητη περιουσία της, στην απόκτηση αξεσουάρ και κοσμημάτων, στα οποία φαίνεται να έχει μεγάλη αδυναμία, ξοδεύοντας για αυτά 7,140 δολ.

    Μέχρι και οι αλλαγές της πλούσιας κόμης της στοιχίζουν μια περιουσία, καθώς οι επισκέψεις της στο κομμωτήριο είναι πολύ συχνές, ξοδεύοντας από 600 έως και 5,000 δολ στους διάσημους κομμωτές της.

    Το τροπικό χρώμα του κορμιού της όπως έχει ομολογήσει, πως οφείλεται στην χρήση ενός “μαγικού” σπρεί μαυρίσματος του Jimmi Coco το οποίο στοιχίζει 350 δολ το καθένα.

    Τα ευφάνταστα σχέδια που κοσμούν τα νύχια της κατά καιρούς της στοιχίζουν μέχρι και 130 δολ.

    Η Kyle επιλέγει να φοράει πάντα τα διάσημα εσώρουχα της Victoria’s Secrets τα οποία φτάνουν και τα 70 δολ για ένα ζευγάρι σουτιέν.

    Τέλος μέχρι και οι υπέροχες βλεφαρίδες της Kyle είναι ψεύτικες, οι οποίες κοστίζουν 30 δολ και συνθέτουν ολόκληρη την εικόνα της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/koritsi-ke-alogo-kendall-jenner-pernai-xegniastes-stigmes-kanontas-ippasia/67586

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/ti-kino-mpori-na-echoun-kim-kardashian-ke-donald-trump/62298



    ΣΧΟΛΙΑ