• LIFE&STYLE

    Το θρυλικό Le Mans’ Heuer Monaco του Steve McQueen ψάχνει τον επόμενο ιδιοκτήτη του


    Ο οίκος Sotheby’s έρχεται ξανά στο επίκεντρο με μια συλλογή ιστορικών ρολογιών Heuer -ως μέρος της σειράς Heuer Champions- στην επερχόμενη δημοπρασία Important Watches της Νέας Υόρκης. Μεταξύ αυτών, είναι και το εμβληματικό Heuer Monaco που φορούσε ο Steve McQueen κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του 1971, “Le Mans”.

    Εκτιμάται πως ο επόμενος ιδιοκτήτης του θρυλικού Le Mans’ Heuer Monaco που ανήκε στον Steve McQueen, θα πρέπει να δώσει μεταξύ 500.000 $ – 1 εκατομμυρίου $ USD για να το αποκτήσει. Ο λόγος, για ένα από τα θρυλικότερα και most wanted ρολόγια (το οποίο μάλιστα είχε να δει τους προβολείς της δημοσιότητας πέντε δεκαετίες) όλων των εποχών.

    Εξοπλισμένο με την εμβληματική τετράγωνη θήκη του Monaco, το Heuer ref.1133B με το χαρακτηριστικό του γκρι-μπλε καντράν που δημιουργεί μια εντυπωσιακή αντίθεση με τους λευκούς δείκτες αναπνέει ακόμα ως σήμερα την αγωνιστική του σύνδεση και διάθεση – ενισχυμένη με έντονες κόκκινες πινελιές.

    Να σημειωθεί πως η Heuer Champions περιλαμβάνει επίσης μια επιλογή από vintage χρονογράφους που παραπέμπουν στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού της εταιρίας. Τα οποία μαζί με το συγκεκριμένο Heuer Monaco θα τεθούν προς πώληση στη δημοπρασία Sotheby’s New York Important Watches Auction στις 11 Δεκεμβρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Morgan Midsummer: Μια τολμηρή barchetta με τη σχεδιαστική υπογραφή του Pininfarina

    Τα επικά Bronco και Mustang εμπνέουν μια νέα γενιά ποδηλάτων

    Είναι η Athens Kallithea FC η πιο stylish ομάδα;



    ΣΧΟΛΙΑ