• LIFE&STYLE

    Το σπίτι του “τρόμου”: Δεμένη με αλυσίδες βρέθηκε σκλάβα του σεξ

    • NewsRoom


    Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 32χρονος στο Ντιτρόιτ κρατούσε όμηρο μία 25χρονη την οποία και χρησιμοποιούσε ως σκλάβα του σεξ.

    Αυτό που κίνησε τις υποψίες της αστυνομίας να ψάξει και να φτάσει στη σύλληψη του άντρα, ήταν οι συναλλαγές άνω των 50.000 δολαρίων με πιστωτική κάρτα που είχε ο Travis. Έτσι οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του στο οποίο αντίκρισαν σκηνές από ταινίες τρόμου, όπως και οι ίδιοι δήλωσαν. Ο Ryon L. Travis, είχε δεμένη την 25χρονη με αλυσίδες σε ένα στύλο pole dancing έχοντας λουκέτο στο λαιμό επειδή αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του!

    ImageHandler (1)

    Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της κοπέλας εκτός από αυτήν στο σπίτι φυλακισμένες βρίσκονταν και άλλες 3 γυναίκες οι οποίες έπρεπε να χορεύουν κ να κάνουν σεξ μαζί του αλλά και με άλλους δια της βίας, ενώ ο ίδιος διαφήμιζε στο διαδίκτυο πως έχει γυναίκες προς πώληση. Αν οι γυναίκες αρνούνταν τη σωματική επαφή τις κλωτσούσε ή τις γρονθοκοπούσε ενώ η 25χρονη ανέφερε χαρακτηριστικά πως τον γνώρισε όταν ήταν 19 και άρχισε να την εκμεταλλεύεται σαν σκλάβα του σεξ πριν ενάμιση χρόνο ενώ κάθε μήνα της έπαιρνε και το επίδομα αναπηρίας των 700 δολαρίων που ελάμβανε.

    Ο Travis, όταν συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστή, αρνήθηκε κάθε κατηγορία και αποκάλεσε τις τέσσερις γυναίκες «συζύγους του». Ο δικαστής διέταξε την κράτηση του μέχρι την τακτική δικάσιμο και του απήγγειλε τις κατηγορίες του εξαναγκασμού σε σεξουαλικές πράξεις δια της βίας, της απάτης και του εκφοβισμού, καθώς και της παραγωγής και διακίνησης παιδικής πορνογραφίας, αφού σε δύο κινητά που βρέθηκαν μέσα στο σπίτι του υπάρχουν φωτογραφίες με τον ίδιο να κακοποιεί σεξουαλικά ένα ανήλικο αγόρι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/afti-ine-i-sigchroni-sklavi-tis-megalis-vretanias/36454



    ΣΧΟΛΙΑ