• LIFE&STYLE

    Το σπίτι της Μέγκαν Μαρκλ στο Τορόντο πωλήθηκε σε ρεκόρ χρόνου

    • Μανταλένα Διαμαντή
    Μέγκαν Μαρκλ


    Η πρώην κατοικία της Μέγκαν Μαρκλ στο Τορόντο, ένα βαμμένο σπίτι στο Seaton Village, αποτέλεσε πρόσφατο θέμα συζήτησης, καθώς πουλήθηκε σε χρόνο-ρεκόρ, μέσα σε λίγες μέρες από την καταχώρισή του. Το σπίτι, το οποίο ενοικίαζε η Μαρκλ κατά την διάρκεια της σχέσης της με τον πρίγκιπα Χάρι κα όσο συμμετείχε στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Suits, έχει πλέον βρει νέο ιδιοκτήτη αναδεικνύοντας τη σύνδεση με τη δούκισσα ως σημαντικό παράγοντα για την ταχύτατη πώλησή του.

    Η ζωή της Μέγκαν Μαρκλ στο Τορόντο

    Η Μέγκαν Μαρκλ ζούσε στο συγκεκριμένο σπίτι όταν πρωταγωνιστούσε στη σειρά Suits, όπου υποδυόταν την νομικό Ρέιτσελ Ζέιν. Ενώ διέμενε στο Λος Άντζελες, είχε εγκατασταθεί στο Τορόντο λόγω γυρισμάτων και παρέμεινε εκεί για αρκετά χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ξεκίνησε η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι, κάτι που έφερε μεγαλύτερη προσοχή στη ζωή της, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

    Το σπίτι αυτό είχε γίνει το μέρος όπου η Μαρκλ περνούσε τον περισσότερο χρόνο της, ζώντας με τους δύο σκύλους της, και υποδεχόταν συχνά τον πρίγκιπα Χάρι κατά τις επισκέψεις του στο Τορόντο. Η Μαρκλς και ο Χάρι γνωρίστηκαν το 2016 μέσω ενός τυφλού ραντεβού και η σχέση τους γρήγορα εξελίχθηκε, με τον πρίγκιπα να την επισκέπτεται συχνά στην καναδική πόλη.

    Το σπίτι αυτό ήταν επίσης το μέρος όπου οι δυο τους περνούσαν χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, απολαμβάνοντας τη διακριτική ζωή σε μια σχετικά ήσυχη γειτονιά του Τορόντο.

     

    Περιγραφή του σπιτιού

    Το σπίτι στο Seaton Village ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του και την εντυπωσιακή μωβ πρόσοψη, με μια πόρτα σε χρώμα Tiffany blue που του προσδίδει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Πρόκειται για μια κατοικία δύο ορόφων με τρία υπνοδωμάτια, η οποία βρίσκεται σε μια ήσυχη οικιστική γειτονιά κοντά στο Annex , μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές του Τορόντο.

    Το ισόγειο του σπιτιού διαθέτει έναν ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, όπου οδηγεί σε μια κουζίνα σχεδιασμένη για σεφ, ενώ ο δεύτερος όροφος φιλοξενεί τα υπνοδωμάτια, με το ένα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο. Επιπλέον, το σπίτι διαθέτει υπόγειο με έναν άνετο χώρο αναψυχής, καθώς και ιδιωτική αυλή με ξύλινη βεράντα. Υπάρχει επίσης γκαράζ για δύο αυτοκίνητα, το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε ξενώνα.

    Unique Vtour

    Η πώληση

    Το σπίτι βγήκε στην αγορά στα τέλη Αυγούστου για 1,895 εκατομμύρια καναδικά δολάρια (περίπου 1,39 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ), και πωλήθηκε μέσα σε μόλις πέντε ημέρες για 1, 98 εκατομμύρια δολάρια. Η ταχύτητα με την οποία πουλήθηκε το σπίτι είναι ενδεικτική του ενδιαφέροντος που υπάρχει για οτιδήποτε σχετίζεται με τη δούκισσα του Σάσσεξ. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα όμορφο και ευρύχωρο σπίτι, η σύνδεση με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υψηλή ζήτηση.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του σπιτιού, η Καναδή στυλίστρια μόδας Ελίζαμπεθ Κάμπραλ είχε επίσης καταχωρήσει το σπίτι για πώληση λίγο μετά την αναχώρηση της Μαρκλ το Λονδίνο, το 2017, με τιμή 1,29 εκατομμύρια καναδικά δολάρια. Και τότε, το σπίτι είχε πουληθεί γρήγορα, γεγονός που δείχνει τη συνεχή αξία του ακινήτου.

    Unique Vtour

    Η σημασία της συγκεκριμένης κατοικίας στη σχέση της Μέγκαν και του Χάρι

    Το σπίτι αυτό κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην ιστορία της σχέση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, καθώς ήταν το μέρος όπου ο πρίγκιπας την επισκέφθηκε για πρώτη φορά και όπου ξεκίνησαν να περνούν χρόνο μαζί ως ζευγάρι. Ο ίδιος ο Χάρι, στην αυτοβιογραφία του Spare, περιγράφει την πρώτη του επίσκεψη στο σπίτι, αναφέροντας πόσο ενθουσιασμένη ήταν η Μέγκαν να του δείξει τη ζωή της, τα σκυλιά της και το μικρό σπίτι που αγαπούσε τόσο πολύ.

    Η προσωπική ιστορία που συνοδεύει το σπίτι, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ήταν το καταφύγιο της Μαρκλ όσο ζούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενισχύει την αξία του, όχι μόνο ως ακίνητο, αλλά και ως ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής της δούκισσας και του πρίγκιπα.

    Η πώληση του πρώην σπιτιού της Μέγκαν Μαρκλ στο Τορόντο αποδεικνύει τη διαρκή γοητεία και το ενδιαφέρον που προκαλεί η ζωή της δούκισσας του Σάσσεξ, ακόμα και μέσα από τα μέρη όπου έζησε. Η ταχύτητα με την οποία πουλήθηκε το σπίτι, καθώς και η τιμή πώλησης, αντανακλούν όχι μόνο την υψηλή ποιότητα του ακινήτου, αλλά και τη σύνδεσή του με τη διάσημη δούκισσα και την ιστορία της με τον πρίγκιπα Χάρι.

    Unique Vtour

    Unique Vtour

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    O μεγιστάνας που πλήρωσε 27 εκατ. δολάρια για ένα ακίνητο στο Notting Hill



    ΣΧΟΛΙΑ