Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Το ποδόσφαιρο αλλάζει – Οι νέοι κανονισμοί του βασιλιά των σπορ!

Το πράσινο φως για σημαντικές αλλαγές στο ποδόσφαιρο άναψε κι έτσι το δημοφιλές σπορ είναι πια έτοιμο να εισάγει τους νέους κανόνες του, που θα αλλάξουν ριζικά το παιχνίδι. Δείτε τους νέους κανονισμούς:

Στην περίπτωση που κάποιος παίκτης κάνει πέναλτι στον τελευταίο της αντίπαλης ομάδας, μέχρι τώρα υπήρχε απευθείας κόκκινη κάρτα. Πλέον όμως, απευθείας αποβολή θα υπάρχει μόνο σε περίπτωση που το μαρκάρισμα είναι πολύ σκληρό.

Περισσότερα διαλείμματα νερού. Ίσως οι προβλεπόμενες θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Κατάρ να επηρέασαν τη δημιουργία του συγκεκριμένου κανονισμού. Από εδώ και στο εξής θα επιτρέπονται σύντομα χρονικά όρια, κατά τα οποία οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να πιουν νερό, ιδιαίτερα τις ημέρες με υψηλές θερμοκρασίες.

Τέλος στα “ψεύτικα” πέναλτυ. Η δυνατότητα των παικτών να προσποιούνται κατά τη διάρκεια των πέναλτυ, έτσι ώστε να μπερδέψουν τον τερματοφύλακα δεν είναι πια επιτρεπτή. Σε περίπτωση μη τήρησης του συγκεκριμένου κανονισμού, ο παίκτης τιμωρείται με κίτρινη κάρτα και το πέναλτυ μετατρέπεται σε έμμεσο.

Κακή συμπεριφορά, ακόμα και πριν την έναρξη ενός αγώνα, πια, τιμωρείται. Αν κάποιος παίκτης έχει απρεπή συμπεριφορά ακόμα και στην προθέρμανση (πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας δηλαδή), μπορεί να τιμωρηθεί και με κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα την αποβολή του.

Οι παίκτες δε χρειάζεται να βγουν από το γήπεδο έτσι ώστε να δεχθούν τις πρώτες βοήθειες. Μέχρι τώρα, θα έπρεπε να βγουν έξω από τις γραμμές του γηπέδου για να δεχθούν την όποια ιατρική περίθαλψη.

Κατά το εναρκτήριο λάκτισμα, η μπάλα μπορεί να πηγαίνει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, εφόσον ένας άλλος παίκτης βρίσκεται στο κέντρο του κύκλου.

Διαβάστε ακόμα:

http://www.mononews.gr/i-amerikaniki-startup-pou-anedixe-tin-uber-epektinete-sto-londino/44067

Διαβάστε επίσης:

http://www.mononews.gr/h-megali-apati-tou-facebook/44087