• LIFE&STYLE

    Το Gala amfAR στη Βενετία


    Διασημότητες από ολο τον κόσμο βρίσκονται στη Βενετία για το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ενώ παράλληλα πηγαίνουν στις παράλληλες εκδηλώσεις που γίνονται καθημερινώς.

    Το βράδυ της Κυριακής  σημαντικά ονόματα έδωσαν το παρών στο  amfAR Gala Venezia 2024, που έγινε  για τέταρτη φορά, με την στήριξη  του   Red Sea International  Film Festival της Σαουδικής Αραβίας, επικεφαλής του οποίου είναι ο Mohammed Al-Turki, ο οποίος τιμήθηκε με βραβείο για την φιλανθρωπική του στήριξη στην έρευνα του HIV και την διαρκή του δέσμευση στον αγώνα εναντίον του AIDS.

    Βραβεύθηκε επίσης ο Richard Gere, ενώ μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν επίσης η Εva Longoria, o Antonio Banderas, η Kate Beckinsale, o βρετανός ηθοποιός Luien Laviscount, η Stella Maxwell, η Tony Garn, η Maria Borges, η Zang  Ziyi,

    Στο amfAR GALA βραβεύθηκε ο Richard Gere

     

    Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Eva Longoria
    H Kelly Rowland τραγούδησε στο Gala
    O βρετανός ηθοποιός Lucien Laviscount, o Alfie, για όσους παρακολουθούν
    την σειρά Emily in Paris
    To διάσημο μοντέλο Stella Maxwell

    Ως γνωστόν το amfAR είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός που βοηθάει την έρευνα εναντίον του AIDS, την πρόληψη του HIV, την θεραπευτική εκπαίδευση.

    Το Γκαλά της Κυριακής έγινε στο  κτίριο Arsenale, ένα ιστορικό σημείο με θέα την μαγευτική λιμνοθάλασσα, από όπου οι καλεσμένοι απήλαυσαν ένα black tie dinner, που συνεχίσθηκε με μια δημοπρασία πολύτιμων αντικειμένων και μια εξαιρετική σκηνική παρουσία της Kelly Rowland, που ερμήνευσε διάσημες επιτυχίες της.

     Το after party κράτησε μέχρι τις μεγάλες πρωινές ώρες.

    Στη Βενετία όμως βρέθηκε και η Βίκυ Καγιά, καλεσμένη του οίκου Armani Beauty και δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί στο Κόκκινο Χαλί και να παραβρεθεί στο εντυπωσιακό πάρτι του οίκου που έγινε επίσης στο Arsenale.

    H κινέζα ηθοποιός Zang Ziyi με την Carolne Scheufele συν-πρόεδρο της
    Chopard.
    Η Αγκολέζα ηθοποιός Marie Borges
    Mε μια μαύρη κομψή φόρμα η Βίκυ Καγιά στο Κόκκινο Χαλί

    Διαβάστε επίσης:

    Λαμπερές παρουσίες στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας, τα γενέθλια του Νίκου Πατέρα, εκατό χρόνια ιστορίας, η Winnie Harlow με μαγιώ Celia Kritharioti για την καμπάνια του δικού της brand

    Χίος, ένας τόπος ευλογημένος από τη φύση, με σπουδαία ιστορία

    H Celia Kritharioti στο HOLA, η γιορτή των ΕΟ Greece, Island Shopping στις Σπέτσες και μια έκθεση στη Τζια για καλό σκοπό



    ΣΧΟΛΙΑ