array(0) {
}
        
    
Menu
-0%
Τζίρος: 114.11 εκατ.

Ποιος είναι ο Σαουδάραβας που ξεκινά τον Ιούνιο κρουαζιέρες σε Τουρκία και Ελλάδα με αφετήριο λιμάνι την Κωνσταντινούπολη

Ροή Ειδήσεων

Τιμολέων Διαμαντής: Τι αποκάλυψε για την Σπυριδούλα και το MasterChef (video)

Comments

O Τιμολέων Διαμαντής σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μεταξύ άλλων μίλησε για το φετινό MasterChef, αλλά και συγκεκριμένα για τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη η οποία έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τους τηλεθεατές με την συμπεριφορά της από την αρχή.

«Το τι γίνεται μέσα στο σπίτι δεν το ξέρει ο κόσμος, μπορεί να μην ξέρω κι εγώ τι γίνεται φέτος γιατί υπάρχουν κάποιες εντάσεις, αλλά νομίζω όλα αυτά δημιουργούνται από τον εγκλεισμό. Όταν είσαι έγκλειστος τα νεύρα σου είναι λίγο τεντωμένα. Ίσως να βρίζουν λίγο παραπάνω και να μιλάνε στον ενικό, αυτό με ενοχλεί. Από εκεί και πέρα τα καταλαβαίνω απόλυτα τα παιδιά και νομίζω θα τα πάνε μια χαρά.

Την Σπυριδούλα την έζησα μια εβδομάδα στο παιχνίδι κι έχουμε ξανασυνεργαστεί, έχουν πέσει κι όλοι απάνω μου αυτή την εβδομάδα να με φάνε λες και… δεν φταίω εγώ σε κάτι. Είναι πολύ καλή στη δουλειά της, είναι εργάτρια και στην έξω ζωή της δουλεύει 16 ώρες τη μέρα. Ίσως το παρατραβάει κάποιες στιγμές και στον διαγωνισμό.

Δυστυχώς γι’ αυτήν έχει βγει ένας χαρακτήρας πολύ περίεργος έξω και θα της κάνει κακό μετά το MasterChef. Ο πόλεμος που τρώει τώρα δεν είναι τίποτα, μετά που θα δέχεται τα μηνύματα και θα τα δει θα είναι λίγο περίεργο γι’ αυτήν», είπε ο Τιμολέων Διαμαντής.

https://www.youtube.com/watch?v=kAAGhAbjby4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: MasterChef: Τι αποκάλυψε ο Σταμάτης για το παιχνίδι μετά την αποχώρησή του (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Η μητέρα του Πάνου απαντά για το φημολογούμενο ειδύλλιο του γιου της με την Ασημίνα (video)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος είναι ο Σαουδάραβας που ξεκινά τον Ιούνιο κρουαζιέρες σε Τουρκία και Ελλάδα με αφετήριο λιμάνι την Κωνσταντινούπολη
Κλειστά ακίνητα: Πόσο επηρέασαν τη στεγαστική κρίση
Άμεση Ανάλυση: Τι συμβαίνει με ETE, Apple, Boeing, JP Morgan, Tesla
Αλλάζει το τοπίο στα σούπερ μάρκετ: Τι θα κάνουν Μασούτης, ΑΒ Βασιλόπουλος και Lidl
Ιβάν Σαββίδης: Τα «χρυσά» μερίσματα που έχει πάρει από τον ΟΛΘ, η κόντρα με τους Ντρέιφους και το ράλι της μετοχής
Το στοίχημα Κυρανάκη για τον ΟΣΕ και η «μάχη» της «γαλάζιας» αποστολής στη Βαλένθια
Τα τρία 24ωρα Πιερρακάκη στις ΗΠΑ – Οι «υψηλές» συναντήσεις, η ομιλία πρότυπο στο ΔΝΤ και οι επαφές με διεθνείς οίκους
Οι δύο εκπλήξεις του Μυτιληναίου, ποιες μετοχές έχουν νέα, το moto του εφοπλιστή Τσαντάνη, τι είδε ο Πιέρ στην Ουάσιγκτον, ο «κόκκινος» Καρώνης και η πριγκίπισσα Χρυσή
David Risher: Ο φιλάνθρωπος CEO της Lyft, που εξαγόρασε τη FreeNow και πρωτοπόρησε σε Microsoft και Amazon
Πλειστηριασμός ακινήτων: Πώς μπορεί να αποζημιωθεί ο οφειλέτης σε περίπτωση ακύρωσής του