array(0) {
}
        
    
Menu
1%
Τζίρος: 101.57 εκατ.

Guardian: Πώς θέλουν οι πολίτες της ΕΕ να αντιδράσει η Ευρώπη στους δασμούς του Τραμπ – Τι δείχνει δημοσκόπηση

Media

Τηλεθέαση: Έσπασε τα κοντέρ η συνάντηση Βίσση-Βανδή στo J2US

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή
Comments

«Κόκκινο» χτύπησε η τηλεθέαση του J2US (Just the 2 of Us) στο OPEN, το βράδυ του Σαββάτου, καθώς όλοι συντονίστηκαν προκειμένου να δουν την ιστορική συνάντηση της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή.

Ο μεγάλος τελικός του μουσικού talent show ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα, με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και την Ζόζεφιν να αναδεικνύονται νικητές.

Όσον αφορά στην τηλεθέαση το show σημείωσε μέσο όρο 23% στο γενικό σύνολο και 23,3% στο δυναμικό κοινό.

Το J2US έκανε τα υψηλότερά του νούμερα κατά τη διάρκεια που η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκαν μαζί στη σκηνή του show. Συγκεκριμένα, στο τέταρτο 01:15 – 01:29, το J2US σκαρφάλωσε στο 40,1% στο δυναμικό κοινό, ενώ στο γενικό σύνολο έφτασε στο 38%.

Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης είναι διαθέσιμη μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή έγραψαν ιστορία στη σκηνή του J2US – Το ντουέτο, το φιλί και η «ανακωχή»

Χριστούγεννα με τη Νατάσα στο MEGA: Σαρωτική πρωτιά στην τηλεθέαση

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Guardian: Πώς θέλουν οι πολίτες της ΕΕ να αντιδράσει η Ευρώπη στους δασμούς του Τραμπ – Τι δείχνει δημοσκόπηση
Σωτήρης Αναγνωστόπουλος: Στα ίδια επίπεδα με πέρσι οι τιμές στο Πασχαλινό καλάθι – «Ανυπόστατη» η αύξηση της τιμής του ψωμιού
Ουκρανία-Δημοσκόπηση: Πάνω από το 50% πιστεύουν ότι οι προσπάθειες Τραμπ ίσως οδηγήσουν σε άδικη ειρήνη
Επίθεση Γεωργιάδη στην Πλεύση Ελευθερίας: «Όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου αναπτύσσει τόσο στενές σχέσεις με τον Πρόεδρο Πούτιν σας αρέσει»
Εγκαίνια με προσφορές και εκπλήξεις στο ανανεωμένο, εμβληματικό κατάστημα Κωτσόβολος στον Πειραιά
ΔΕΗ Tour Of Hellas 2025: Παράλληλες δράσεις!
Πτήση με αερόστατο στην Καππαδοκία (video)
Εισαγγελέας Εφετών: Νέα ρύθμιση του δίνει δικαίωμα να παρέμβει όταν κατηγορούμενος για βαριά αδικήματα αφεθεί ελεύθερος
Μαρίν Λεπέν: Τέσσερα χρόνια φυλάκιση – 5 χρόνια στέρηση του δικαιώματος εκλέγεσθαι – Τέλος η πολιτική της καριέρα – mononewsTV
Δώδεκα ξένα πανεπιστήμια κατέθεσαν αίτηση για ίδρυση παραρτημάτων στην Ελλάδα