Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Τι δήλωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος για την κατάσταση της υγείας της Αμαλίας (video)

κωστοπουλο

Πέτρος Κωστόπουλος και Αμαλία Κωστοπούλου

Για την κατάσταση της υγείας της Αμαλίας Κωστοπούλου, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε σε δρόμο του Λος Άντζελες, μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Το τροχαίο σημειώθηκε πριν από 14 ημέρες, ωστόσο μόλις χθες, Παρασκευή, έγινε γνωστό δημοσίως. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι το όχημα στο οποίο επέβαινε η 23χρονη κοπέλα συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, που παραβίασε πινακίδα Stop με αποτέλεσμα να ντελαπάρει τρεις φορές.

Μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης ξεκαθάρισε μερικά πράγματα γύρω από το τροχαίο, αφού μίλησε ο ίδιος με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον δημοσιογράφο, η Αμαλία Κωστοπούλου περπάτησε για πρώτη φορά, την Πέμπτη, με πατερίτσες και πλέον η υγεία της είναι καλύτερα.

Μάλιστα, διευκρίνισε ότι δεν υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία, αλλά σε ένα ελαφρύ, καθώς τραυματίστηκε στην λεκάνη.

Η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται ήδη στην Αμερική προκειμένου να είναι στο πλευρό της κόρης της.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα έδωσε ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Δεν οδηγούσε η Αμαλία. Ήταν πέντε άτομα στο αυτοκίνητο, η Αμαλία ήταν στο πίσω κάθισμα και ένα άλλο αυτοκίνητο παραβίασε το stop. Η Αμαλία δεν έχει καν αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τον Πέτρο Κωστόπουλο, η Αμαλία είναι σε ένα ξενοδοχείο με τη μητέρα της και θα πάει σπίτι της μέχρι την Κυριακή. Είναι ήδη σε πολύ καλή διάθεση», εξήγησε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο: