Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Θοδωρής Αθερίδης: Έχω τεράστια χαρά που επέστρεψε ο Γιώργος Κιμούλης, σαν αυτόν δεν είναι κανένας

Γιώργος Κιμούλης και Θοδωρής Αθερίδης

Γιώργος Κιμούλης και Θοδωρής Αθερίδης

Για τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης, κατά την εκδήλωση για την κοπή της πίτας του θιάσου της θεατρικής παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας», στην οποία συμμετέχει.

Ερωτώμενος για τη θεατρική επιστροφή του αμφιλεγόμενου σκηνοθέτη, ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός.

«Τι να σας πω; Ότι δε μου αρέσει; Τεράστια χαρά έχω για τον Γιώργο Κιμούλη. Σαν τον Γιώργο δεν είναι και κανένας. Είναι από μόνος του ένας ηθοποιός – σχολή.

Δε θα χαρώ για τον Γιώργο που είναι φίλος μου; Μα είναι δυνατόν; Ο Κιμούλης είναι από μόνος του μια εποχή. Μιλάμε για φίλο, φίλο.

Έχει δει όλα μου τα έργα. Με στηρίζει, έχουμε κάνει παρέα. Εννοείται ότι θα πάω όταν ξεκινήσει η παράστασή του στην Αθήνα αρκεί να μπορώ γιατί παίζω κι εγώ εδώ», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής Αθερίδης.

Δείτε το βίντεο από το Happy Day:

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Μπιμπίλας: Θα τη βγάλουμε στα δικαστήρια με τον Γιώργο Κιμούλη

Δίκη Φιλιππίδη: «Ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μίντζιας πίσω από την πλεκτάνη εις βάρος μου» είπε ο ηθοποιός – Του έκανε μήνυση ο νομικός