• LIFE&STYLE

    Think about it: Lydia Elise Millen, η “μούσα” του Instagram

    • NewsRoom


    “Think about it…but think big” Η νέα στήλη του mononews, δίνει τροφή για σκέψη. Μόδα για τον άνδρα και τη γυναίκα, διακόσμηση, tips, στέκια, trends, διάσημοι, στην καθημερινή σας lifestyle ενημέρωση.

    instaInspiration of the day 

    H Lydia Elise Millen είναι μια από τις ανερχόμενες stars του youtube, χάρη στο φινετσάτο στυλ της, τα ακριβά ρούχα και καλλυντικά και τα πρωτότυπα αξεσουάρ. Μόλις την ανακαλύψετε, είμαστε σίγουροι πως θα περάσετε αμέτρητες ώρες, «χαζεύοντας» το instagram της.

    lavender

    Αρωματική και δροσερή λεμονάδα με λεβάντα

    Δοκιμάστε σήμερα αυτή τη δροσερή λεμονάδα με λεβάντα και υποδεχθείτε την Άνοιξη. Βάλτε δύο κούπες νερό με ζάχαρη σε μια κατσαρόλα και ανακατέψτε ελαφρώς. Στη συνέχεια, προσθέστε τη λεβάντα και αφήστε τη να βγάλει τα αρώματά της για 2 ώρες περίπου. Σουρώστε το μείγμα, προσθέστε το χυμό λεμονιού και κρύο νερό. Καλή απόλαυση!

    garden

    DIY δημιουργίες για τον κήπο, τη βεράντα

    Φαντασία, χρώματα και μυρωδιές. Καλωσορίστε την Άνοιξη με DIY δημιουργίες για τον κήπο ή τη βεράντα σας. Σπάστε τις παλιές σας γλάστρες και τα αγγεία που σας πιάνουν χώρο και δημιουργήστε μόνοι σας μικρούς κόσμους με φυτά, λουλούδια και αρώματα βγαλμένα από τον κόσμο του Πίτερ Παν. Welcome to Never Land!

    votrends

    Vo trends: Για όσους άνδρες δεν ξέρουν τι να φορέσουν σήμερα

    Όλες οι γυναίκες έχουμε περάσει αμέτρητες ώρες μπροστά στη ντουλάπα μας, σκεπτόμενες πως δεν έχουμε τι να βάλουμε. Σε αυτό το σημείο, όμως, θα πρέπει να πούμε πως το συγκεκριμένο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν καθημερινά και οι άνδρες. Το votrends στο instagram υπόσχεται να δώσει τη λύση, προτείνοντας ανδρικά outfits. Άνδρες, επισκεφθείτε τη σελίδα αυτή και πάρτε ιδέες για τα καθημερινά σας σύνολα.

    treksimo

    Running wild

    Αθλητικά, φόρμα και έτοιμοι για jogging. Stop. Όχι ακόμα. Για καλύτερα αποτελέσματα και άνεση στην κίνηση, δοκιμάστε τα ειδικά ελαστικά κορδόνια με μηχανισμό κλειδώματος για τα αθλητικά σας. Τα νέα, προηγμένης τεχνολογίας ελαστικά κορδόνια είναι πολύ πιο άνετα από τα συνηθισμένα, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην καλύτερη, δυνατή κίνηση του ποδιού ενώ εσείς απολαμβάνετε το jogging σας.

    photo
    Το κείμενο υπογράφουν οι Αθηνά Λαρδή και Σόφη Ζιώγου



    ΣΧΟΛΙΑ