• LIFE&STYLE

    Θα πάθετε πλάκα με τον άνθρωπο που βγάζει 90 ευρώ… το δευτερόλεπτο! Δείτε ποιος είναι (photos)

    • NewsRoom


    Όταν γίνεται πλουσιότερος κατά 90 ευρώ κάθε δευτερόλεπτο που περνάει, με αποτέλεσμα να έχει ό,τι θελήσει, ακριβώς τη στιγμή που το θελήσει, είναι φυσικό να χάνει κάθε επαφή με την έννοια του χρήματος. Ο λόγος για τον Hassanal Bolkiah που είναι απλά ο Σουλτάνος του Μπρουνέι, ενός μικροσκοπικού βασιλείου στο νησί Βόρνεο που τυγχάνει να είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου!

    Μάλιστα, ο Hassanal Bolkiah καταφέρνει να βγάζει 5.400 ευρώ κάθε λεπτό, 324.000 ευρώ την ώρα και 776.000 ευρώ την ημέρα! Δηλαδή μόλις 54.432.000 ευρώ την εβδομάδα!

    HassanalBolkiah

    Αξίζει να αναφερθεί επίσης ότι είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου και χρησιμοποιεί παντού χρυσό! Από τα μαχαιροπίρουνα που τρώει μέχρι την τουαλέτα και τα αυτοκίνητά του. Ειδικότερα, στο φτωχικό του έχει 257 μπάνια, φτιαγμένα από χρυσό και ασήμι, αλλά και 650 σουίτες τα έπιπλα της κάθε μίας κοστίζουν τουλάχιστον 150.000 ευρώ!

    HassanalBolkiah1

    Αξιοσημείωτο είναι, δε, ότι ο Σουλτάνος έχει το δικό του… Boeing 747, αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τις μετακινήσεις του, άλλα και έξι μικρότερα αεροσκάφη, όπως και δύο ελικόπτερα για τις πιο κοντινές αποστάσεις.

    HassanalBolkiah3

    Για τις ανάγκες, μάλιστα, των ταξιδιών του στη Μεγάλη Βρετανία, η Rolls Royce σχεδίασε αποκλειστικά γι΄αυτόν ένα αυτοκίνητό της που μοιάζει με… Porsche! Συνολικά διαθέτει 1.932 αυτοκίνητα..!

    HassanalBolkiah4

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/i-11-monadiki-idiotiki-proorismi-pou-tha-sas-magepsoun/44319

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/fovaste-ta-pseftika-brands-afti-i-eteria-pistopii-tin-afthentikotita-ton-agoron-sas-meso-internet/44463



    ΣΧΟΛΙΑ