Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Τέιλορ Σουίφτ: Ανακοινώνει πως θα ψηφίσει την Δημοκρατική Χάρις στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ

Τέιλορ Σουίφτ

Τέιλορ Σουίφτ

Η Τέιλορ Σουίφτ, αμερικανίδα σταρ της ποπ μουσικής, ανακοίνωσε μέσω Instagram χθες Τρίτη, μετά την τηλεμαχία ανάμεσα στην Κάμαλα Χάρις και τον Ντόναλντ Τραμπ, πως θα ψηφίσει τη Δημοκρατική υποψήφια για την προεδρία στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, διότι «αγωνίζεται για υποθέσεις και δικαιώματα που πιστεύω», υπογράφοντας «άτεκνη γατομάνα» — αυτό το τελευταίο βέλος είχε στόχο τον υποψήφιο αντιπρόεδρο των Ρεπουμπλικάνων Τζ. Ντ. Βανς, που προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις στη χώρα όταν χρησιμοποίησε τον όρο.

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας, η οποία έχει τεράστια απήχηση στους νέους κάτω των τριάντα, κάτω από φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται με γάτα στην αγκαλιά, συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο «μου αρέσει!» μέσα σε δεκαπέντε λεπτά, και ο αριθμός τους πλησίαζε γοργά τα τρία εκατομμύρια πριν από λίγο.

Η ανάρτηση της Τέιλορ Σουίφτ

Όπως πολλοί από εσάς, παρακολούθησα το ντιμπέιτ απόψε. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε την έρευνά σας σχετικά με τα θέματα που συζητώνται και τις θέσεις των δύο υποψηφίων υποψήφιοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Ως ψηφοφόρος, φροντίζω να παρακολουθώ και να διαβάζω ό,τι μπορώ σχετικά με τις προτεινόμενες πολιτικές και τα σχέδιά τους για αυτή τη χώρα.

Πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι μια εικόνα τεχνητής νοημοσύνης μου που παρουσιαζόταν να στηρίζει ψευδώς την υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ αναρτήθηκε στον ιστότοπό του. Πραγματικά μου ξύπνησε τους φόβους μου γύρω από την Τενχητή Νοημοσύνη και τους κινδύνους της παραπληροφόρησης. Μετά από αυτό έφτασα στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είμαι πολύ ξεκάθαρη σχετικά με τις σκέψεις μου για αυτές τις εκλογές ως ψηφοφόρος. Ο απλούστερος τρόπος για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης είναι η αλήθεια.

Θα ψηφίσω την Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Γουολς στις προεδρικές εκλογές του 2024. Ψηφίζω την @kamalaharris επειδή αγωνίζεται για τα δικαιώματα και τους σκοπούς που πιστεύω ότι χρειάζονται έναν πολεμιστή για να τους υπερασπιστεί. Νομίζω ότι είναι μια σταθερή, χαρισματική ηγέτης και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα σε αυτή τη χώρα αν μας οδηγεί η σύνεση και όχι το χάος. Εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ από την επιλογή του συνυποψηφίου της @timwalz, ο οποίος υπερασπίζεται εδώ και δεκαετίες τα δικαιώματα των LGBTQ+, την εξωσωματική γονιμοποίηση και το δικαίωμα της γυναίκας στο σώμα της.

Έκανα την έρευνά μου και έκανα την επιλογή μου. Η έρευνά σας είναι δική σας και η επιλογή είναι δική σας. Θέλω επίσης να πω, ειδικά στους ψηφοφόρους που ψηφίζουν για πρώτη φορά: Να θυμάστε ότι για να ψηφίσετε, πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι! Θεωρώ επίσης ότι είναι πολύ πιο εύκολο να ψηφίζετε νωρίς.

Με αγάπη και ελπίδα,

Taylor Swift
Childless Cat Lady

Διαβάστε επίσης

Τραμπ-Χάρις: Ποιος κερδίζει στη μάχη των δισεκατομμυριούχων δωρητών