• LIFE&STYLE

    Πριγκίπισσα Τατιάνα Μπλάτνικ: Αγνοείται συγγενής της

    • NewsRoom

    Τατιάνα Μπλάτνικ


    Οι αρχές αναζητούν έναν άνδρα με δεσμούς με την ελληνική και τη δανική βασιλική οικογένεια που δηλώνεται αγνοούμενος στο Μαλιμπού.

    Ο Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ, 53 ετών, εθεάθη για τελευταία φορά περίπου στη 1:10 π.μ. του Σαββάτου στο 6000 οικοδομικό τετράγωνο του Murphy Way, σύμφωνα με το Γραφείο Σερίφη της Κομητείας του Λος Άντζελες.

    Ο αγνοούμενος Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ, 53 ετών
    Ο αγνοούμενος Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ, 53 ετών

    «Υπάρχει ανησυχία για την ευημερία του κ. Μπρίλεμπουργκ», δήλωσε το γραφείο του σερίφη.

    Ο Μπρίλεμπουργκ, με βάση κάποιες πηγές είναι πατριός της πριγκίπισσας Τατιάνας ενώ άλλες αναφέρουν ότι είναι ο θετός αδερφός της, μέλους της πρώην ελληνικής βασιλικής οικογένειας και της βασιλικής οικογένειας της Δανίας. Τον περασμένο μήνα, η πριγκίπισσα Τατιάνα και ο σύζυγός της Πρίγκιπας Νικόλαος ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν μετά από 13 χρόνια γάμου. Ο πρίγκιπας Νικόλαος είναι γιος του Κωνσταντίνου Β’, ο οποίος βασίλεψε ως βασιλιάς της Ελλάδας μέχρι την κατάργηση της μοναρχίας στη χώρα το 1973.

    Ο Μπρίλεμπουργκ περιγράφεται ως 5’10” ύψος, βάρος 165 λίβρες, με γκρίζα μαλλιά, πράσινα μάτια και ένα άγνωστο τατουάζ στο άνω μέρος του μηρού του. Τελευταία φορά εθεάθη να φορά μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι και χωρίς παπούτσια. Δεν είναι γνωστό γιατί ο Μπρίλεμπουργκ ήταν στην πόλη, καθώς είναι κάτοικος Νέας Υόρκης.

    Διαβάστε επίσης:

    Γαλλία: Πολιτικοί ηγέτες που έχουν σκοτωθεί σε αεροπορικά δυστυχήματα

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Πράσινο το μέλλον των συγκοινωνιών στην Ελλάδα

    Βραβεία Βιβλίου Public 2024: Για 11η χρονιά, ψηφίζουμε και γιορτάζουμε τα αγαπημένα μας βιβλία για τη χρονιά που πέρασε!



    ΣΧΟΛΙΑ