• LIFE&STYLE

    Τα 5 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα!

    • NewsRoom


    Καλημέρα σας!

    Αυτά είναι τα 5 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα:

    1. Σύνοδος Κορυφής θα πραγματοποιηθεί ,σήμερα Πέμπτη όπως και αύριο Παρασκευή, στις Βρυξέλλες με τους Ηγέτες της ΕΕ και τη συμμετοχή της Τουρκίας προκειμένου να βρεθεί οριστική λύση στο προσφυγικό – μεταναστευτικό. Θα είναι όμως η Σύνοδος Κορυφής 17-18 Μαρτίου: άλλη μία συνάντηση «φιάσκο» ή (επιτέλους) το αντίθετο; Διαβάστε εδώ το προσχέδιο της συμφωνίας.
    2. Συντάξεις «πείνας» απαιτούν οι δανειστές. Η χθεσινή συνάντηση με τους επικεφαλής των δανειστών κατέληξε σε αδιέξοδο και έτσι σήμερα σε συνέχεια της χθεσινής συνάντησης, το οικονομικό κυβερνητικό επιτελείο θα ξανασυναντήσει τους δανειστές. Διαβάστε εδώ περισσότερα.
    3. Απώλειες για το Χρηματιστήριο – το οποίο έκλεισε με πτώση -1,31%. Διαβάστε εδώ περισσότερα.
    4. H «Tsakos Energy Navigation» δείχνει έτοιμη να κλείσει μια καίριας στρατηγικής σημασίας συναλλαγή που θα την ενισχύσει. Ο ιδιοκτήτης της εισηγμένης Νίκος Τσάκος προσβλέπει την είσοδό του στην αρένα των FSRU (Πλωτή Μονάδα Αποθήκευσης και Επανεργοποίησης αερίου) μέσω της ναυπήγησης  νέων φορτηγών πλοίων LNG (υγρό φυσικό αέριο), σύμφωνα με πηγές της αγοράς. Διαβάστε εδώ περισσότερα.
    5. Ισραηλινός κινηματογράφος – Μισός αιώνας σινεμά, στην ταινιοθήκη της Ελλάδος. Οι προβολές ξεκινάνε από σήμερα 17/3. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ



    ΣΧΟΛΙΑ