Δεν άντεξε τις αντίξοες συνθήκες του Survivor και κατέρρευσε. Ο λόγος για την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσε στο χθεσινό επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός.
Η δημοσιογράφος και παίκτρια των Κόκκινων παρουσίασε χαμηλή πίεση με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε κλινική με εντολή γιατρού. Συνεπώς, δεν ήταν παρούσα στο Συμβούλιο του Νησιού.
Είχε προηγηθεί η νοσηλεία της Έλενας Μαριπόζα Κρεμλίδου, η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά, τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα που «πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα».
Δεν είναι οι μόνες παίκτριες που φέτος παρουσίασαν ιατρικά προβλήματα. Η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία υπήρξε μεγάλο φαβορί για τη νίκη του Survivor αναγκάστηκε να αποχωρήσει εξαιτίας ιατρικών προβλημάτων.
Δείτε το βίντεο του αγώνα:
«Πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα»:
Διαβάστε επίσης:
Στην κορυφή Σκορδά-Λιάγκας με το «Πρωινό»
Παύλος Χαϊκάλης: Κατατέθηκε επίσημη καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση στο ΣΕΗ
Ξεσπά η Σίσσυ Χρηστίδου για τη Σοφία Μπεκατώρου: «Μετά ζητάτε δικαιοσύνη, ησυχία, φρονιμάδα»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπ. Τουρισμού: Μνημόνιο συνεργασίας με τους Δήμους Βέροιας και Νάουσας
- Παναθηναϊκός για έργα στο ΟΑΚΑ: Σε συζητήσεις με τη διοίκηση του για την εύρεση των καλύτερων δυνατών επιλογών
- HΠΑ: Αποχωρεί ο «αμφιλεγόμενος στρατηγός» Κάσπερ από το Πενταγώνο – Τα σκάνδαλα που οδήγησαν στην απόφαση
- Λαγκάρντ: Σταθερή πορεία για μείωση πληθωρισμού, αβεβαιότητα για τα επιτόκια
