array(0) {
}
        
    
Menu
0.04%
Τζίρος: 137.99 εκατ.

Καρδιαγγειακά: Την Τετάρτη τα sms για δωρεάν εξετάσεις – Τα 3 στάδια της δράσης

Life & Style

Survivor spoiler 7/6: Αποχώρηση-σοκ στο σημερινό επεισόδιο (video)

Comments

Λίγο πριν αλλάξει ο τρόπος της ψηφοφορίας στο Survivor, οι Διάσημοι έχασαν την ασυλία και αναγκάστηκαν να επιλέξουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Από την ψηφοφορία, πρώτη υποψήφια αναδείχθηκε η Βιργινία Δικαιούλια, ενώ από τις ατομικές ασυλίες του Γιάννη Τσίλη και του Χάρη Γιακουμάτου, ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Μελίνα Μεταξά αντίστοιχα.

Τα περιθώρια στενεύουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και πλέον όλοι οι παίκτες, ανεξαρτήτως των επιδόσεών τους στα αγωνίσματα απειλούνται με αποχώρηση. Το τηλεοπτικό κοινό, αν και έχει μοιραστεί σε στρατόπεδα, έχει δύσκολη δουλειά ως προς την ψηφοφορία.

Από την ερχόμενη Κυριακή, οι τηλεθεατές, έχοντας στη διάθεσή τους 48 ώρες, θα κληθούν να ψηφίσουν τον πιο αγαπημένο τους παίκτη, όπως είχε γίνει και πέρσι. Στη συνέχεια, κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί από τους εκάστοτε υποψήφιους εκείνος που έχει ψηφιστεί το λιγότερο.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα είναι ο Μιχάλης Μουρούτσος.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor spoiler 7/6: Η ομάδα που θα ταξιδέψει στο Μαϊάμι (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο Survivor: Στα «μαχαίρια» Μαχητές και Διάσημοι (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στέλιος Κρητικός: Είδα ανθρώπους να αλλάζουν στο Survivor (video)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρδιαγγειακά: Την Τετάρτη τα sms για δωρεάν εξετάσεις – Τα 3 στάδια της δράσης
Άμεση ανάλυση: Τι συμβαίνει με τις μετοχές των Cenergy, ΔΑΑ, Lamda, Motor Oil, Amazon, JPMogan και Dianna Shipping
Οι στρατηγικές επενδύσεις 400 εκατομμυρίων ευρώ που περιμένουν το «πράσινο φως»
Ο «ελέφαντας» των αμυντικών δαπανών στην Ευρώπη και η «εξαίρεση» της Ελλάδας: Απρόσμενο «δώρο» για τις ελληνικές αξιολογήσεις
Στην ίδια κλίμακα της ΕΑΣ οι εργαζόμενοι συνταξιούχοι
Η κρίσιμη εβδομάδα για τράπεζες και ΟΤΕ, ο ευδιάθετος Μυτιληναίος, η ικανή και επίμονη manager Πέννυ Ζαγλαρίδου, τα κρυφά ραντεβού Χαρδαλιά, ο Σκέρτσος σε απομόνωση και η βίλα στο Ψυχικό που πωλείται 18 εκατ.
Γιατί ο Τραμπ βάζει «φωτιά» στα λιμενικά τέλη για τα κινεζικά πλοία – Ποιες ναυτιλιακές θα επηρεαστούν
Πλειστηριασμοί: Νέα σφυριά για Ιππόδρομο, ξενοδοχεία και τη βιομηχανία ΣΕΡΚΟ
Γερμανικές εκλογές: Έτοιμος να παραιτηθεί ο Λίντερ αν οι Φιλελεύθεροι μείνουν εκτός βουλής
Τραμπ: Μεγάλη μέρα για τη Γερμανία και για τις ΗΠΑ