array(0) {
}
        
    
Menu
0.04%
Τζίρος: 137.99 εκατ.

Metlen: Η εισαγωγή στο LSE, τα μέταλλα και η προσδοκία για €2 δισ. EBITDA οδηγούν σε re-rating τη μετοχή

Life & Style

Survivor: Ποιοι κινδυνεύουν με αποχώρηση; (video)

Γιώργος Ασημακόπουλος και Ιωάννα Μαλέσκου
Comments

Ένα γεμάτο επεισόδιο με ξεχωριστές δοκιμασίες και καλεσμένους-έκπληξη απολαύσαμε χθες στο Survivor.

Λίγο πριν ριχτούν στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν τη δεύτερη κρίσιμη ασυλία της εβδομάδας, οι παίκτες διασκέδασαν παίζοντας ζευγάρια με celebrities το «Πόσο γάτα είσαι;».

Την αρχή έκανε η Μαριαλένα, η οποία ήταν ζευγάρι με τη Δούκισσα Νομικού, παρουσιάστρια του «Super Makeover». Οι δυο τους βρήκαν 6 λέξεις, ενώ ακολούθησε ο Γιώργος Κόρομι με τον Στέλιο Κουδουνάρη, σχεδιαστή και κριτή του «My Style Rocks», βρίσκοντας μόλις 5 λέξεις.

Τη σκυτάλη έλαβαν ο Γιώργος Ασημακόπουλος με την Ιωάννα Μαλέσκου, παρουσιάστρια του «Love it», ισοφαρίζοντας τους προηγούμενους.

Ο Ηλίας με τον Θέμη Γεωργαντά, παρουσιαστή του «After Dark», βρήκαν 7, ενώ η Καρολίνα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, παρουσιάστρια του «Αγρότης Μόνος Ψάχνει», 8, όσες και ο Τριαντάφυλλος με τον Στέλιο Ρόκκο, τραγουδιστή και κριτή του «The Voice». Ο Σάκης με τον Τάσο Τρύφωνος , παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιού «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος» βρήκαν 6.

Ωστόσο, το ζευγάρι που ξεχώρισε αφού βρήκε 9 λέξεις ήταν η Ελένη με τη Λάουρα Νάργες, παρουσιάστρια του «The Voice», οι οποίες είχαν άψογη χημεία και κατάφεραν να κερδίσουν τη δοκιμασία.

Η Ελένη απόλαυσε το έπαθλό της, το οποίο ήταν μια λαχταριστή μους σοκολάτας, μαζί με τον Ασημακόπουλο, τον Κόρο και τον Ηλία.

Μετά από ένα ευχάριστο διάλειμμα, τα πράγματα σοβάρεψαν ξανά στο Survivor, αφού οι παίκτες αγωνίστηκαν για την ασυλία.

Μέρος Α’:

Μέρος Β’:

Στις γυναίκες, η Ελένη κατάφερε και πέταξε εκτός μάχης τις Καρολίνα και Μαριαλένα, ενώ στους άντρες, Σάκης και Ηλίας έφτασαν μέχρι τέλος και όλα κρίθηκαν στο τελευταίο «run» με τον Κατσούλη να επικρατεί για μια βολή στους στόχους.

Στον τελικό, ο Σάκης δεν επέτρεψε στους «Amigos» να χαρούν καθώς νίκησε την Ελένη στο σπάσιμο πλακιδίων με σκορ 3-0 και στη συνέχεια έκανε το τραπέζι στην οικογένεια του (Μαριαλένα και Ντάφυ), αλλά και στον Ηλία που έφτασαν παρέα μέχρι τον τελικό, πλέκοντας το εγκώμιό του και ευχαριστώντας τον για το ταξίδι στο Μαϊάμι.

Στο Συμβούλιο δεν είχαμε πολλά λόγια με τους παίκτες να οδεύουν κατευθείαν στην κάλπη. Σάκης, Μαριαλένα και Τριαντάφυλλος «μαύρισαν» την Καρολίνα, όμως οι ψήφοι τους δεν έφταναν για να την βγάλουν υποψήφια προς αποχώρηση, γιατί οι Amigos είναι περισσότεροι και έβγαλαν στον… τάκο τη Μαριαλένα.

Στη συνέχεια, όμως, ο Σάκης επέλεξε για τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση την Καρολίνα επειδή όπως είπε τον τελευταίο καιρό είναι η πιο αδύναμη παίκτρια αγωνιστικά.

Έτσι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι ο Τριαντάφυλλος, ο Σάκης, η Μαριαλένα και η Καρολίνα.

Διαβάστε επίσης:

Το EURO 2020 στον ΑΝΤ1: Πλούσιο ρεπορτάζ και κάλυψη όλων των αγώνων

Άγριες Μέλισσες: «Πυροβολισμοί, αίματα και φωτιές» – Τα δύο τελευταία ανατρεπτικά επεισόδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Metlen: Η εισαγωγή στο LSE, τα μέταλλα και η προσδοκία για €2 δισ. EBITDA οδηγούν σε re-rating τη μετοχή
Επίσκεψη Όλ. Κεφαλογιάννη στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια στη Νάουσα Ημαθίας
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: «Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία»
Γεραπετρίτης: Η συμμετοχή της Ελλάδας στο ΣΑ του ΟΗΕ αποτελεί σημαντική ευκαιρία για την ενίσχυση της διεθνούς της παρουσίας
Μακρόν: «Οι σύμμαχοι δεν πρέπει να κάνουν ο ένας τον άλλον να υποφέρει με δασμούς»
Τραμπ: Καλεί τον Μασκ για πιο επιθετικές περικοπές της ομοσπονδιακής κυβέρνησης
Φέζερ (ΥΠΕΣ Γερμανίας): «Αποτρόπαιο και βάναυσο έγκλημα η επίθεση στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος»
Ισραήλ: Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι και ο έκτος όμηρος παραδόθηκε στο Διεθνή Ερυθρό Σταυρό
Δημογλίδου για Καλογήρου: Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποιο στοιχείο που να μας οδηγεί ξεκάθαρα στην εγκληματική ενέργεια
Σάντσεθ: Η ειρήνη δεν μπορεί να επιβληθεί στην Ουκρανία