ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έφτασε η μέρα για τον μεγάλο ημιτελικό του Survivor. Ο Ηλίας Γκότσης και η Μελίνα Μεταξά είχαν περάσει στον ημιτελικό από προχθές και στο χθεσινό επεισόδιο περίμεναν να ακούσουν την παίκτρια που θα βρισκόταν μαζί τους στον ημιτελικό.
Η Κατερίνα Δαλάκα και η Βιργινία Δικαιούλια κονταροχτυπήθηκαν για να κερδίσουν μια θέση στον ημιτελικό, με το τηλεοπτικό κοινό να είναι εκείνο που θα καθόριζε την τύχη τους.
Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκε τις δύο παίκτριες στο Γαλάτσι και ξεκίνησε η ψηφοφορία του κοινού. Με live μετάδοση από το άλσος του Γαλατσίου, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως η Κατερίνα Δαλάκα πήρε τις περισσότερες θετικές ψήφους και προκρίθηκε στον ημιτελικό.
https://youtu.be/MxLP1E0dScg
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν – Τι καινούργιο θα δούμε
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε ποια περιοχή της Αθήνας «κρύβονται» οι 4 φιναλίστ του Survivor;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor Πανόραμα: Η «μπηχτή» του Νικόλα Αγόρου για την Μελίνα Μεταξά (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρακολούθησε την πρώτη Ανάσταση στην Τήνο
- Κέρκυρα: Το σπάσιμο των μπότηδων έφερε την Πρώτη Ανάσταση
- Μονάδες απορριμμάτων: Πεδίο επενδύσεων για τους κατασκευαστές – Το «πακέτο» της ΤΕΡΝΑ
- Γιορτινό τραπέζι: Τα απαραίτητα αγοράζει ο κόσμος από τη Βαρβάκειο και το Καπάνι – Μικρή πτώση στις τιμές σήμερα
