Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Σταρ Ελλάς 2022 η Σαμάνθα Μίσοβιτς, πρώην παίκτρια του Big Brother

Σαμάνθα Μίσοβιτς

Σαμάνθα Μίσοβιτς

Σταρ Ελλάς 2022 στέφθηκε η 19χρονη Σαμάνθα Μίσοβιτς.

Ο διαγωνισμός καλλιστείων διεξήχθη χθες σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με οικοδεσπότη τον Πάνο Ζήνα, ενώ την παρουσίαση ανέλαβε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι 12 υποψήφιες διεκδίκησαν τους πολυπόθητους τίτλους ομορφιάς, με στόχο τη συμμετοχή τους αργότερα στους διεθνείς διαγωνισμούς «Miss World» και «Miss International».

Η Σαμάνθα Μίσοβιτς, γνωστή από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι Big Brother στον ΣΚΑΪ, διαγωνίστηκε με τον αριθμό 10 και κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει να κερδίσει κάποιον τίτλο ομορφιάς, καθώς στο παρελθόν είχε συμμετάσχει στα Κρητικά, αλλά και τα Πελοποννησιακά καλλιστεία.

Η 19χρονη κοπέλα ζει μόνιμα στην Κρήτη και έχει καταγωγή από τη Σερβία και την Ουκρανία.

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τον Λάκη Γαβαλά, την Ιωάννα Σουλιώτη, την Κατερίνα Στικούδη, τη Σάσα Σταμάτη, τον Γιώργο Μεστούση, την Γκαλένα Βελίκοβα και τη Σταρ Ελλάς 2021, Άννα Παυλίδου.

Στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι όνειρό της είναι να κάνει καριέρα στον στρατό ή την αστυνομία, ωστόσο, ο χώρος του μόντελινγκ φαίνεται πως την κέρδισε.

«Ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη μέχρι να ανακοινωθούν οι πρώτες νικήτριες. Δεν το περίμενα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Τα όνειρά μου είναι να ασχοληθώ με το μόντελινγκ εντός και εκτός Ελλάδας και ελπίζω να τα καταφέρω», είπε στις πρώτες της δηλώσεις η Σταρ Ελλάς.

Τον τίτλο της «Miss Young» κατέκτησε η 17χρονη Ιωάννα Σκουλά, ενώ «Miss Hellas» αναδείχθηκε η Ζωή Ασουμανάκη.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022