array(0) {
}
        
    
Menu
-0.08%
Τζίρος: 54.12 εκατ.

ΕΡΤNEWS: Μεγάλη τηλεθέαση είχε η απευθείας μετάδοση της εξόδιου ακολουθίας του Πάπα Φραγκίσκου

Life & Style

Σπίτι με το MEGA: Αυθεντική λαϊκή βραδιά με την Άντζελα Δημητρίου

Άντζελα Δημητρίου
Comments

Μια βραδιά με ατμόσφαιρα αυθεντικής λαϊκής διασκέδασης έρχεται στο Σπίτι με το MEGA.

Το Σάββατο 1η Απριλίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τη Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού.

1

Η Άντζελα Δημητρίου, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του λαϊκού ρεπερτορίου που έχει αφήσει το αποτύπωμά της στο μουσικό στερέωμα, γιορτάζει 45 χρόνια στη δισκογραφία και μας προσκαλεί σε ένα αφιέρωμα με μεγάλες επιτυχίες, συναίσθημα και δημοφιλείς καλεσμένους.

Με τη γνήσια λαϊκή της φωνή και τη χαρακτηριστική της ερμηνεία, θα τραγουδήσει κομμάτια που μας έχουν σημαδέψει, όπως: «Φωτιά στα Σαββατόβραδα», «Ποια θυσία», «Μαργαρίτες», «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ», «Είναι κάτι χαρακτήρες» κ.ά.

Δίπλα της στη σκηνή θα βρεθούν δημοφιλείς καλλιτέχνες: Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Νίκος Απέργης και η Ανδρομάχη θα δώσουν το δικό τους χρώμα στη βραδιά και θα μας ξεσηκώσουν.

Εκλεκτοί καλεσμένοι έρχονται να τιμήσουν την Άντζελα Δημητρίου. Ο Κώστας Τσουρός, η Έλντα Πανοπούλου και ο Παύλος Σταματόπουλος μοιράζονται μαζί μας άγνωστες ιστορίες από τη γνωριμία τους με την αγαπημένη τραγουδίστρια.

Έκπληξη της βραδιάς η εμφάνιση της Ελίζας Βόζεμπεργκ, η οποία αποκαλύπτει όσα τις ενώνουν στη μακρόχρονη φιλία τους.

Αυτό το Σάββατο 1η Απριλίου στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA» τον πρώτο λόγο έχει η Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΡΤNEWS: Μεγάλη τηλεθέαση είχε η απευθείας μετάδοση της εξόδιου ακολουθίας του Πάπα Φραγκίσκου
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Με πήρε αγκαλιά όταν έχασα το δεύτερο μωρό μου – Η συγκινητική ανάρτηση
Χατζηδάκης: Έχουμε διπλή υποχρέωση να τα καταφέρουμε με τους σιδηροδρόμους
Alumil: Στα 455,1 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών του ομίλου το 2024 – Στα 50,3 εκατ. ευρώ τα EBITDA
Loulis Food: Στα €206,78 εκατ. οι πωλήσεις το 2024 – «Άλμα» 40,88% στα EBITDA
Ευάγγελος Μυτιληναίος: Το σχέδιο για EBITDA 2 δισ. ευρώ – Ταμείο 3 δισ. η Metlen
Politico: Γιατί ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ – Κίνας δίνει στην Ευρώπη μια απίθανη ευκαιρία
Space Hellas: Στα €155,2 εκατ. ο κύκλος εργασιών το 2024 – Ρεκόρ σε έσοδα και EBITDA
O Πολ Σμιθ ενώνει δυνάμεις με την DWR για την ανακαίνιση του εμβληματικού Wave House – mononewsTV
Logismos: Στα €919 χιλ. τα EBITDA το 2024