array(0) {
}
        
    
Menu
0.04%
Τζίρος: 137.99 εκατ.

ΗΠΑ: Η αγαπημένη εφημερίδα του Τραμπ του πήγε κόντρα – «Αυτός είναι ο δικτάτορας», γράφει για τον Πούτιν

Life & Style

Σπίτι με το MEGA: Αφιέρωμα στον Ηλία Φιλίππου με Πλούταρχο, Κουρκούλη, Ιακωβίδη, Λιβάνη, Ίμβριο, Ελληνίδου και Πανταζή

Comments

Μία βραδιά αφιερωμένη σε έναν σημαντικό και πολυγραφότατο Έλληνα στιχουργό έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA».

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Ηλία Φιλίππου. Ο κορυφαίος στιχουργός, που έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες στην ελληνική δισκογραφία και έχει συνεργαστεί με όλα τα μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, μας ταξιδεύει στα μουσικά μονοπάτια της σπουδαίας διαδρομής του.

1

Σημαντικοί καλλιτέχνες θα τιμήσουν με την παρουσία τους στο «Σπίτι με το MEGA» τον Ηλία Φιλίππου. Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Γιώργος Λιβάνης, ο Πέτρος Ίμβριος, η Ρία Ελληνίδου και ο Λευτέρης Πανταζής ανεβαίνουν στη σκηνή και ερμηνεύουν αγαπημένες επιτυχίες με την υπογραφή του σπουδαίου δημιουργού και εξομολογούνται στη Ρούλα Κορομηλά άγνωστες ιστορίες από τη συνεργασία τους.

Στο αφιέρωμα συμμετέχει και ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχημένης σύμπραξής τους. Τη βραδιά συμπληρώνουν η Κατερίνα Νάκα και η Μαρία Ιωαννίδου.

Στα highlights η Ρούλα Κορομηλά και ο Ηλίας Φιλίππου συναντούν εκτός πλατό τον Νίκο Βέρτη σε μία εξομολόγηση καρδιάς.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου θυμάται άγνωστα περιστατικά από τη συνεργασία της με τον Ηλία Φιλίππου.

Η Πέγκυ Ζήνα μοιράζεται, μέσω skype, τα συναισθήματά της για τον άνθρωπο που της έχει δώσει πολλές μεγάλες επιτυχίες. Ο Πάνος Κιάμος από την Αμερική, όπου βρίσκεται αυτή την περίοδο, αναπολεί στιγμές από την κοινή τους καλλιτεχνική πορεία.

 

Ακόμα, καλεσμένοι στο στούντιο ο επιστήθιος φίλος του στιχουργού, Κώστας Χαρδαβέλλας και ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος.

Μεταξύ άλλων θα ακούσουμε και θα διασκεδάσουμε με αγαπημένα τραγούδια, όπως: «Όλα εσύ», «Μέρα με τη μέρα», «Νύχτες μοναξιάς», «Να είσαι ευτυχισμένη», «Ούτε στον εχθρό μου», «Κορμί θανατηφόρο».

Αυτό το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA» θα ακουστούν όλοι οι στίχοι του Ηλία Φιλίππου που έχουν αγγίξει την καρδιά μας.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Η αγαπημένη εφημερίδα του Τραμπ του πήγε κόντρα – «Αυτός είναι ο δικτάτορας», γράφει για τον Πούτιν
Τριάδες για το Σαββατοκύριακο
Τέμπη: Νέο ηχητικό ντουκουμέντο από την μοιραιά νύχτα – Η συνομιλία 19χρονου επιζώντα με το 112
ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ μπλόκαρε το αίτημα του Τραμπ για την απόλυση δημόσιου λειτουργού
Ρεύμα: Στα ίδια επίπεδα οι τιμές του ηλεκτρικού και τον Μάρτιο
Ισραήλ: Η σορός της Σίρι Μπίμπας ταυτοποιήθηκε, ανακοίνωσε η οικογένεια Μπίμπας
Θετικά μηνύματα από το πρωτογενές πλεόνασμα του Ιανουαρίου
Καιρός: Συνεχίζεται το κύμα ψύχους στην χώρα – Χιόνια και βροχές
Οι σαρδέλες του Αιγαίου, υπουργείο μπούλινγκ, το επιστημονικό ξεκατίνιασμα κι ένας Εξολοθρευτής θα μας σώσει
Λος Άντζελες: Η δήμαρχος απέπεμψε την αρχηγό της Πυροσβεστικής μετά τις φονικές πυρκαγιές