Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Σοκάρει η δημοσιογράφος που χτύπησε ο συνεργάτης του Trump (pics + video)

“Είναι απόλυτα αθώος. Θα κάνουμε ένσταση. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα απαλλαγεί από αυτές τις κατηγορίες. Το εύκολο θα ήταν να τον τελειώσω, να καταστρέψω τη ζωή του και την οικογένειά του και να πω απολύεσαι”, με αυτή τη φράση ο Donald Trump υποστήριξε ανοιχτά τον στενό συνεργάτη του Corey Lewandowski, για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Ο Lewandowski, διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Τrump, συνελήφθη με την κατηγορία ότι βιαιοπράγησε στη νεαρή δημοσιογράφο Michelle Fields. Η όμορφη ρεπόρτερ, με καταγωγή από την Ονδούρα, γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1988 και σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Pepperdine. Τα τελευταία χρόνια έχει σχέση με τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας “The Daily Caller”, Jamie Weinstein και εργάζεται ως ρεπόρτερ στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα “Breitbart” ενώ επίσης συμμετέχει στο πάνελ της πολιτικής εκπομπής του δικτύου Fox News, “Cashin ‘in”.

Το περιστατικό για το οποίο κατηγορείται ο συνεργάτης του Trump έλαβε χώρα στις 8 Μαρτίου στη Florida και σύμφωνα με τα πλάνα που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, από τις κάμερες που βρίσκονταν στο χώρο, φαίνεται  ο Lewandowski να πιάνει βίαια τη ρεπόρτερ, ενώ η ίδια κάνει λόγο και πως παραλίγο να την ρίξει κάτω.

Προς υπεράσπισή του συνεργάτη του, ο Trump μέσω  Twitter, τόνισε πως στα πλάνα δεν φαίνεται τίποτα, ενώ σε μία μετέπειτα συνέντευξή του ανέφερε πως η ρεπόρτερ κρατούσε ένα στυλό το οποίο όπως και αφήνει να εννοηθεί ο υποψήφιος με τους Ρεπουμπλικάνους, ο Lewendowski το πέρασε για μαχαίρι!