• First Top Stories

    Σοκ στον Πειραιά- Μετανάστης απειλεί να πετάξει βρέφος στους άντρες του λιμενικού (Video)

    • NewsRoom


    Φοβερές εικόνες έντασης προκλήθηκαν σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά από τις συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών και άνδρες του λιμενικού, με αποτέλεσμα την απόπειρα από έναν μετανάστη να πετάξει ένα βρέφος στους λιμενικούς.

    https://www.facebook.com/newsbombgr/videos/1025852890797096/

    Όλα ξεκίνησαν όταν έφυγαν ο γ.γ του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, Βασίλης Παπαδόπουλος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης κατέβηκαν στο Πειραιά προκειμένου να τους πείσουν να φύγουν από τις πύλες του λιμανιού και να μεταφερθούν στους καταυλισμούς, εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς σκηνές με μετανάστες να κινούνται απειλητικά κατά λιμενικών «κραδαίνοντας» στα χέρια τους ένα μωρό λίγων μηνών το οποίο άρπαξαν από την αγκαλιά μιας γυναίκας.

     

    Οι εικόνες που ακολούθησαν είναι συγκλονιστικές. Οι πρόσφυγες εξαγριωμένοι έκλεισαν το λιμάνι κάνοντας καθιστική διαμαρτυρία και κάποια στιγμή όταν οι λιμενικοί συνέλαβαν έναν πρόσφυγα που διαμαρτυρόταν, ένας άλλος πήρε ένα μωρό από την αγκαλιά του πατέρα του και το σήκωσε στον αέρα σαν να ήθελε να το πετάξει εναντίον των λιμενικών! Το μωρό τρομοκρατημένο πλάνταξε στο κλάμα και οι σκηνές είναι πραγματικά συγκλονιστικές!

     

    Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/apistefto-dite-ti-arnithikan-dio-mousoulmani-mathites-stin-daskala-tous/35898



    ΣΧΟΛΙΑ