ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες σχετικά με την προσωπική ζωή της Σοφίας Καρβέλα η οποία ζει μαζί με την οικογένειά της στη Νέα Υόρκη. Δημοσίευμα του περιοδικού Ciao ισχυρίζεται ότι η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση έχει χωρίσει από τον Θανάση Πανουργιά και είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί από άλλον άνδρα γαλλικής καταγωγής.
Σε επικοινωνία που είχε ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Happy Day» με τη Σοφία Καρβέλα, η ίδια ξεκαθάρισε τις φήμες.
«Είμαι πολύ έγκυος από συγκίνηση και περιέργεια για το γιατί κάποια άτομα από την αγαπημένη μου ελληνική κοινότητα δημοσιεύουν μια είδηση για κάποια κοπέλα που ζει σε άλλη ήπειρο και ενδιαφέρεται μόνο για τη δουλειά της», δήλωσε η Σοφία Καρβέλα.
Όπως συμπλήρωσε: «Ακόμα δεν έχω αποδεχτεί ότι είμαι η κόρη δύο γνωστών και ιδιαίτερα ταλαντούχων ανθρώπων. Να προσθέσω ότι είμαι κι εγώ μεγάλη θαυμάστριά τους με ειλικρινές ενδιαφέρον όπως αυτό των ξένων να μάθουν τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. Τέλος πάντων, oι γονείς μου δεν πρόκειται να γίνουν παππούδες για τρίτη φορά».
Όσο για τις φήμες αν τελικά χώρισε, περιορίστηκε να πει το εξής:
«Κανένα σχόλιο. Αυτό δεν λένε οι celebrities; Ειρήνη σε όλο τον κόσμο».
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=pXjQk2CGGHw
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα: «Καθόλου δεν την χωνεύω! Φαίνεται;» (pic)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Λουκέτο» στο μαγαζί του Πέτρου Κωστόπουλου στο Κολωνάκι (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Amazon: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς για την ταραχώδη ζωή του Μαραντόνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυξήσεις μισθών στα σώματα ασφαλείας: Ερώτηση ετοιμάζουν γαλάζιοι βουλευτές
- Ο υποκριτής Κικίλιας, τα βαριά πορτοφόλια στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, το Helikon και ο ΑΔΜΗΕ, το παρασκήνιο με την Phos Bank και την Εκκλησία, τι συμβαίνει με τον manager Μπρουμίδη, το νέο χάος στις Σπέτσες και ένα εφοπλιστικό quiz
- Ντόναλντ Τραμπ και Ευρωπαίοι προμηθευτές
- Η μάχη στις τηλεπικοινωνίες μετά την είσοδο της Volton και οι κινήσεις της ΔΕΗ
