array(0) {
}
        
    
Menu
-0.79%
Τζίρος: 87.91 εκατ.

Λαγκάρντ: Στο πλευρό του Πάουελ μετά την επίθεση Τραμπ – «Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον αξιότιμο συνάδελφο»

Life & Style

Σάσα Σταμάτη: Ποιες προτάσεις έχει δεχτεί μετά το κόψιμο του «Ooh La La» (video)

Σάσα Σταμάτη
Comments

Αυλαία έριξε το μεσημέρι του Σαββάτου η εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, «Ooh LaLa» που προβαλλόταν κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια έχει ήδη δεχτεί δύο νέες προτάσεις από τον σταθμό μετά το κόψιμο του «Ooh La La».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», πρόκειται για μία εκπομπή Σαββατοκύριακου με διαφορετικό περιεχόμενο και μία καθημερινή εκπομπή αποκλείοντας την περίπτωση ενός βραδινού σόου.

Πιο συγκεκριμένα η Έλενα Πολυκάρπου είπε στην Κατερίνα Καινούργιου:

«Έχει σταματήσει η εκπομπή της και το ξέρει τέσσερις, πέντε μέρες περίπου. Έχει δύο προτάσεις. Η μία είναι εκπομπή Σαββατοκύριακου, άλλο πράγμα όχι σαν αυτό που έκανε η Σάσα. Η δεύτερη είναι για καθημερινή εκπομπή, προσθήκη σε εκπομπή που υπάρχει. Θα είναι πιο αναβαθμισμένος ο ρόλος της. Ο ΣΚΑΪ δεν θα της δώσει βραδινό».

Δείτε το βίντεο:

Βέβαια, το όνομα της Σάσας Σταμάτη λέγεται ότι είναι υποψήφιο για την παρουσίαση του τρίτου κύκλου My Style Rocks, καθώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναμένεται να αποχωρήσει ολοκληρωτικά από τον ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φαίη Σκορδά: Μπέρδεψε το σύνδρομο Down με το… περιοδικό Downtown! (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο χειρουργείο εσπευσμένα γνωστή ηθοποιός (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: SAG Awards 2019: Οι νικητές σε κινηματογράφο και τηλεόραση – Χωρίς βραβείο ο Λάνθιμος (video)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαγκάρντ: Στο πλευρό του Πάουελ μετά την επίθεση Τραμπ – «Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον αξιότιμο συνάδελφο»
Global Payments: Εξαγοράζει τη Worldpay με συμφωνία-μαμούθ 24,2 δισ. δολαρίων
Wall Street: Βουτιά 20% της UnitedHealth βυθίζει τον Dow Jones – Το σπάνιο φαινόμενο που έχει να εμφανιστεί 71 χρόνια
ΗΠΑ: Ισχυρή πτώση 11,4% στις ενάρξεις κατοικιών τον Μάρτιο του 2025
Ραφαέλ Γκρόσι (ΙΑΕΑ): Ο χρόνος πιέζει για συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν
ΥΠΠΟ: Ψεύτικος λογαριασμός της Λίνας Μενδώνη στα social media
Dior: Ο Jonathan Anderson επιλέχθηκε για το Dior Men σε μία απόπειρα ανανέωσης του brand
Bloomberg: Κλιμακώνεται η ένταση στην Υεμένη – Εξετάζεται κι άλλη επίθεση κατά των Χούθι από ΗΠΑ και Άραβες
Ρωσία: Αφαιρεί τους Ταλιμπάν από τον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων
Λαγκάρντ: Σοκ στη ζήτηση από τους δασμούς – Τι είπε για τις αμυντικές δαπάνες και τη νέα μείωση επιτοκίων