• LIFE&STYLE

    Ρόζμαρι Χατζηιωάννου: Ένα δείπνο αφιερωμένο στην Τέχνη

    Η Ροζμαρι Χατζηιωάννου με την Μαριάννα Σταφυλοπάτη

    Η Ροζμαρι Χατζηιωάννου με την Μαριάννα Σταφυλοπάτη


    Αφιερωμένο στην Τέχνη ήταν το δείπνο που έδωσε το βράδυ της Τετάρτης, στο πανέμορφο σπίτι του Παλαιού Ψυχικού, η Ρόζμαρι Χατζηιωάννου.

    Τα αυτοκίνητα άρχισαν να καταφθάνουν γύρω στις 8 το βράδυ στην οδό Διαμαντίδου, για να μεταφέρουν τις σαράντα καλεσμένες της από Ελλάδα και από το εξωτερικό.

    Είκοσι πανέμορφες και κομψότατες κυρίες από ολο τον κόσμο, με κοινό σημείο την Τέχνη, έδωσαν ραντεβού στην Αθήνα, με «αρχηγό» την Αρετή Κουσουλή-Δαλακούρα και φιλοξενήθηκαν σε δείπνο μαζί με είκοσι ακόμα Ελληνίδες φίλες της Ρόζμαρι.

    Οι είκοσι αυτές κυρίες ταξιδεύουν ανά την υφήλιο και επισκέπτονται Μουσεία και εκθέσεις. Είναι το δικό τους Art Club.

    Στην οικία Χατζηιωάννου, θαύμασαν τις εξαιρετικές συλλογές έργων τέχνης, αλλά προηγουμένως είχαν ταξιδέψει στην Ύδρα όπου είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και τους χώρους της έκθεσης που έχει εκεί ο συλλέκτης Δάκης Ιωάννου.

    Ευχαριστώντας την οικοδέσποινα, η Αρετή Κουσουλή-Δαλακούρα τής ανακοίνωσε ότι η ομάδα αυτή θα είναι πολύ ευτυχής να την φιλοξενήσει στο Λονδίνο για να την κάνει να προσχωρήσει στην ομάδα τους, στο Art Club του Λονδίνου.

    Ένα εξαιρετικά στολισμένο τραπέζι, με ανθισμένες παιώνιες και κεριά που δημιουργούσαν μια μοναδική ατμόσφαιρα, ήταν το ιδανικό μέρος για να σερβιριστεί το εξαιρετικό μενού με σαλάτα και βασιλικό καβούρι για πρώτο πιάτο, ραβιόλι με καραβίδες για δεύτερο, ψάρι φιλέτο για κυρίως και tarte tatin με σοκολάτα και σος φραμπουάζ και παγωτό για επιδόρπιο.

    Ανάμεσα στις Ελληνίδες φίλες της Ρόζμαρι ήταν η Ρόη Αποστολοπούλου, η ΜάΙρα Τσαβλίρη με τις δύο κόρες της, Κλαίρη και Αλεξάνδρα, η Ντόρα Πάλλη, η Άντζελα Βαγιωνή-Οικονομίδου, η Πηνελόπη Μαυρή, η Μαριάννα Σταφυλοπάτη, η Μαρία Διαμαντίδη, η Μαρίλη Γλύπτη-Κανελάκη, η Νινέττα Βαφειά, η Χριστιάνα Καίσαρη και, βέβαια, η Κλέλια Χατζηιωάννου.

    Διαβάστε επίσης:

    Casa Gaia Μύκονος: Θέα 270 μοιρών σε όλο το Αιγαίο

    Άλκης Δαυίδ: Αποζημίωση 900 εκατ. δολαρίων σε εργαζόμενη – Τη βίασε παρουσία ενός… ντόμπερμαν

    ΤΙΤΑΝ Ελλάδας: Νέες επενδύσεις με στόχο την «πράσινη» ανάπτυξη – Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2023

    O Νίκος Ζιώγαλας και η Αντιγόνη Ψυχράμη έρχονται στο «ΓΚΑΡΑΖ»



    ΣΧΟΛΙΑ